SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 26.05.2019

0

Je za námi 23. kolo OP na Českobudějovicku a nutno říct, že je za čím se ohlédnout, i když se tentokrát udála spousta spíše negativních věcí. Nejen že až nezvykle moc padalo v zápasech karetních trestů a to nejen ŽK, ale i ČK... Vrubem tohoto kola a řekněme i doposud v klidu odehraném ročníku bude kaňkou zápas Borovany - Žabovřesky a chování hostujícího hráče, který inzultoval rozhodčího J. Feitla a zápas se tak nedohrál. O jeho osudu a dalších následků se rozhodne na svazovém zasedání. Ani zápas na hřišti v Temelíně se neobešel bez šarvátek a v jeho závěru se musela účastnit i Policie ČR. V samotném zápase zvítězila domácí rezerva nad týmem z Neplachova. V dalších utkáních si v domácím prostředí připsaly výhry mužstva Lokomotiva ČB "B" ( vs. Jankov "B" ), Srubec ( vs. Hluboká "B" ) a Zliv ( vs. Úsilné ). Zbylá dvě utkání skončila dělbou bodů a to v duelech Římov - Rudolfov "B" a Horní Stropnice - Trhové Sviny "B".

Protože z čistě defenzivních hráčů se do Sestavy kola dostali pouze 2 obránci a čtyři útočníci, udělali jsme v sestavě dva poziční posunu jednoho hráče ze zálohy do obrany a jednoho z útoku do zálohy :). Co se ale brankářského postu týče, ten je stálý a každé kolo neměnný a v tomto kole si nominaci vysloužil za svůj výkon v brance hráč TJ Hraničář Horní Stropnice Patrik BROUSEK (21), jenž sice jeden míč lovil ze své sítě, ale dalšími několika dobrými zákroky pomohl týmu k zisku remízového bodu v domácím zápase proti rezervě Trhových Svinů.

 

Mezi obránci se do nominace dostal zkušený hráč FK Olešníku "B"/Temelínu Lukáš RAJTORAL (37), jenž byl jedním z důležitých defenzivních článků pro svůj tým ve vítězném zápase proti Neplachovu. Střelecký apetit potvrdil hráč mužstva TJ Slavoj Srubec Jan HEKRDLA (32), když z pozice obránce se mu podařilo vsítit 2 branky do sítě Hluboké "B" při vcelku jasné domácí výhře a rozšířil své sezónní střelecké konto na číslo 13.

 

První ze záložníků v nominaci je Petr ŽÁČEK (26), protože bojovným výkonem a jednou vstřelenou brankou pomohl svému týmu TJ Sokol Římov obrat o body favorita duelu z Rudolfova "B". Další mladý záložník v nominaci je ze stejného zápasu nominovaný z týmu soupeře SK Rudolfov "B" Adam JANURA (19), který podal na hřišti Římova velmi slušný výkon a jenou přihrávkou připravil pro své spoluhráče gólový zásah. Druhým zástupcem leadera soutěže z FK Olešníku "B"/Temelínu je zkušený záložník Michal JAROŠ (38), jenž se při výhře 3:1 nad soupeřem z Neplachova postaral o jeden gól z penalty a u jedné branky asistoval. Mužstvo TJ Lokomotiva ČB "B" zastupuje v Sestavě kola Václav MAREŠ (21), který zatížil konto soupeře z Jankova "B" dvěma přesnými zásahy.

 

Mezi nominovanými útočníky začneme týmem TJ Spartak Trhové Sviny "B", ze kterého se do sestavy dostává díky jedné vstřelené brance a své aktivitě na hřišti Horní Stropnice velezkušený Václav BROŽKA (40). Stejně jako jeho spoluhráč z obrany se dvěma brankami prosadil v zápase s Hlubokou "B útočník TJ Slavoj Srubec Radim LEŠTINA (37). Do třetice je nominován zástupce FK Olešníku "B"/Temelínu a to i v útoku produktivní Petr VORNAY (34). I jemu se proti soupeři z Neplachova podařilo vsítit branku a navíc se po faulu na jeho penaltu kopala jedna ze dvou nařízených penalt v zápase. Posledním hráčem v Sestavě kola je nejproduktivnější hráč víkendu, jímž je mladý útočník Jakub RŮŽIČKA (20), který v zápase se soupeřem z Jankova "B" vstřelil hned hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.05.2019 21:41 do 29.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.