SESTAVA KOLA - 28.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 19.05.2019

0

Uplynulému 28. kolu ČFL kraloval Králův Dvůr, který znemožnil osmi góly Velvary. I díky tomu Cábelíci vysílají do boje o hráče kola hned tři své zástupce. Kdo ale zahrál rovněž dobré party a proklestil si cestu do sestavy kola?

David Tetour - Benešov nemá jasně danou brankářskou jedničku a důvod je jasný - oba golmáni jsou kvalitní a tým dokážou podržet. Naposledy to předvedl starší z nich na hřišti Ústí, kde vychytal nulu a posléze i penaltový rozstřel.

Marek Hanuš - Krajní bek litoměřického mančaftu je neomylný střelec penalt. V derby proti Brozanům z puntíku vsítil vítězný gól a zároveň defenzivně přispěl k čistému štítu.

Ondřej Švejdík - Obranný pilíř Vyšehradské defenzivní hradby, která udržela čisté konto proti Písku. Díky tomu jí pak stačil jediný zásah k zisku všech bodů.

Rudolf Novák - Jistý bek Králováku sice nepřipsal čisté konto, ale za to se gólem podílel na demolici Velvar v poměru 8:1.

Filip Čihák - Ofenzivně laděný bek Domažlic dokázal své útočné choutky doma proti Karlovým Varům, kterým vstřelil jeden ze čtyř gólů.

Tomáš Hynek - Mladý záložník východočeského celku dokázal skórovat na hřišti Záp a dlouho to vypadalo, že pomůže k bodům. Nakonec jeho tým padl, ale on může být se svým výkonem spokojen.

Filip Drobílek - Jako pravý kapitán dovedl jedinou brankou k vítězství Šemíky, který stále živí naději na titul.

Jan Jelínek - Agilní krajní záložník Záp se pyšní skvělou formou a na jaře je jedním z tahounů Záp. Brankou se podílel na cenném vítězství 3:2 proti nebezpečnému Převýšovu.

Jiří Sedláček - Další z tříčlenné party Králova Dvora, která opanovala tuto sestavu kola. První z útočníků se blýskl rovnou hattrickem!

Daniel Černý - Pozadu nezůstaly ani Domažlice, jejichž hbitý útočník napodobil předchozího kolegu a nastřílel také trojlístek gólů.

David Kůžel - Útočné trio uzavírá další hrot družstva trenéra Šilhavého, které si s chutí zastřílelo. Kůžel přesně mířil dvakrát a rozšířil tak svoji slušnou sbírku jarních gólů.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2019 11:40 do 22.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.