SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 19.05.2019

0

Kdo převezme titul hráče kola od Matyáše Babky a bude zpovídán v našem rozhovoru? Hlasujte pro vašeho favorita v sestavě jedenácti hráčů, kteří zazářili v uplynulém kole.

Josef Hopfinger si připsal v Plané několik dobrých zákroků a přispěl k jasné výhře. Do sestavy kola ho doporučil kapitán týmu David Kováč. Toho zase označil za hráče utkání trenér domácího celku.

 

Jaroslav Rauscher nasměroval povedenou střelou svůj tým za hladkou výhrou. Michal Chvosta výborným výkonem pomohl vydoloval Vimperku důležitý bodík ze strakonické půdy.

 

Jan Makoš měl prsty v prvním góle Lažišť, druhý pak dal sám. Martin Slípka asistoval u prvního gólu Slavie a v závěru utkání skóroval z penalty. Petr Gutheis dvěma góly pomohl týmu Větřní porazit Bavorovice a bojuje o nevídaný úspěch - jako hráč posledního týmu tabulky má blízko k zisku koruny krále střelců soutěže. Michal Mahák byl aktivní v dresu Lhenic, odměnen byl vstřelením rozhodující branky.

 

Tomáš Choutka byl nejlepším hráčem Lokomotivy v zápase v Trhových Svinech, rval se o každý míč a vstřelil branku. Po dvou gólech nasázeli útočníci, který stanuli v zápase proti sobě - strakonický Baloušek a vimperský Frček.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2019 11:25 do 22.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.