SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 18.05.2019

0

Dvaadvacáté kolo nám přineslo šest výher domácích, žádnou remízu a ani žádnou výhru hostů. Vstřeleno bylo 29 branek. O to se nejvíce zasloužili hráči Broum a Chyňavy, oba týmy vstřelily pět gólů. Nejlepšími střelci byli dvougóloví Jakub Pichlík (Drozdov), Petr Šobek (Březová), Ondřej Lacina (Broumy), Michal Novák (Beroun B) a Jan Morstein (Nový Jáchymov). K vidění byly dvě vychytané nuly – Antonín Šmejkal (Broumy) a Jiří Červenka (Tlustice).

Nejlepší jedenáctka dle fotbal u nás vypadá takto.

 

Brankář:
Martin Košťálek
(Březová), přestože obdržel 3 branky (jedna z nich byla z penalty a jedna ze samostatného protiútoku), tak mu nelze nic vytknout, a naopak chytil dalších pět šancí soupeře.

 

Obrana:
Josef Kalina (Trubín) z pozice obránce podal dobrý výkon, jednou v zápase dokonce obešel tři hráče a z jeho šance padl gól. Marcel Mácha (Broumy) na stoperovi nezkazil jedinou přihrávku a odvracel šance Karlštejna. Martin Svoboda (Chyňava) předvedl velmi dobrý výkon a pomalu se dostává do své dřívější formy, vyhrál hodně osobních soubojů a vybojoval hodně těžkých míčů. Adam Větrovský (Drozdov) vzadu zastavoval veškerou snahu soupeře.

 

Záloha:
Levou stranu zálohy perfektně brousil Martin Jelen (Tlustice), navíc vstřelil krásný gól do šibenice. Jakub Pichlík (Drozdov) ze středu zálohy mistrně režíroval hru a přidal dvě branky. Dalším středopolařem je Ladislav Lenkvík (Tlustice), který se hezky trefil na zadní tyč a byl motorem svého týmu. V záloze se rovněž dařilo Petru Liškovi (Chyňava), který nastoupil po dvou letech po dlouhodobém zranění a hrál výborně.

 

Útok:
V útoku se dvakrát prosadil Jan Morstein (Nový Jáchymov). Druhým útočníkem je Daniel Steiner (Chyňava), který byl proti Neumětelům hodně vidět. Po jeho přímém kopu se prosadil Lorenc, poté stříleným centrem našel svého bratra, který taky proměnil a následně obešel obránce i brankáře a do prázdné svatyně zavěsil.

 

O vítězi rozhodnete vy, a to do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2019 00:10 do 22.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.