SESTAVA KOLA - 26.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 19.05.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy.

Spolu s Lukášem Mudrou byl klíčovou postavou při výhře Přeštic brankář Matyáš Šampalík, který svůj tým několikrát podržel a udržel čisté konto. V tomto kole zachytal výborně i Jakub Luhový z Doubravky, v brance ale může stát pouze jeden. Na levém beku byl nesmírně aktivní Martin Bedrna z Aritmy. Střed pole patřil v defenzivě Martinu Šáchovi, i ten pomohl k čistému kontu a odvedl navíc velké penzum přehlížené černé práce. Posledním hráčem defenzivy je berounská jarní posila Tomáš Břížďala.

 

Sestava je hodně ofenzivně zaměřená, a tak v ní nesmí chybět Štěpán Zahálka, který se trefil dvakrát a patřil k nejlepším na hřišti. Spolu s Martinem Čáchou v dresu Admiry dominovaly a výsledkem byla drtivá porážka Mariánek. Vítězství vystřelil Berounu velezkušený Marek Horel, stejně tak jako Rakovníku v neskutečné formě hrající Jaroslav Červený.

 

Hattrickem do sítě Jindřichova Hradce se blýskl Patrik Vyleta. První zápas v základu a dvě trefy Davida Chytrého také nelze přehlédnout. Za Soběslav řádil Filip Vaněk, který vsítil hattrick. Bez svých spoluhráčů, zejména bez Aleše Kutnera, by to jen ztěží ale zvládl. Tři asistence pro soběslavskou jedenáctku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.05.2019 11:14 do 22.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.