SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 12.05.2019

0

Máme za sebou 21. kolo, a tak přinášíme jeho ideální jedenáctku, v níž samozřejmě nechybí hráči lídra tabulky či Jíkve, která nasázela Rožďalovicím 7 gólů. Celkem jsou však v této sestavě hráči z celkem 8 mužstev, a tak si v hlasování svého favorita jistě vyberete. Hlasovat tentokrát můžete do čtvrtečního poledne.

Do brány jsme opět zvolili všejanského Lukáše Miecha, který na jaře chytá výborně a opět udržel čisté konto, ačkoli to proti Kostelní Lhotě neměl jednoduché.

 

Kněžický Václav Šorm svým aktivním pohybem a vstřelenou brankou dopomohl k výhře nad Opočnicí. Ve výtečných výkonech pokračuje i Milan Štrbík, který plnil své defenzivní povinnosti na výbornou a navíc vstřelil gól hlavou. Kapitán Hrubého Jeseníku Vojtěch Pivec dopomohl svému týmu k výhře s čistým kontem proti Přerovu nad Labem.

 

Všejanský Martin Šváb patřil jednoznačně k nejlepším na hřišti, vyhrával jeden souboj za druhým, neztrácel míče a dal i gól. Josef Chlomek vstřelil silné Jíkvi 2 branky, kostomlatský Vorlíček zase rozvlnil síť lídra tabulky. Roman Fink tentokrát sice gól nedal, ale svou dravostí v útoku z hráčů Kostelní Lhoty jednoznačně vynikal.

 

Miroslav Ott vstřelil při vítězství 3:0 všechny branky, jíkevský Fichtner dal též hattrick. Ve výborných výkonech pokračuje Maksim Nikulin, který se trefil dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2019 23:13 do 16.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.