SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 12.05.2019

0

Za námi je další zajímavé kolo a s ním i sestava kola. Své dva zástupce má Dolní Dvořiště a vedoucí Kaplice. Po jednom zástupci mají Netolice, Sedlec, Dříteň, Malše Roudné B, Hrdějovice, Velešín a Frymburk. 

Brankář

Filip Schneider (Kaplice) - V zápase v Netolicích ukázal své kvality a několikrát svůj tým výrazně podržel. Za dobře fungujícím týmem to má těžké, protože nemá tolik práce a musí tak udržovat pozornost po celou dobu zápasu a pak podržet tým.

 

Obrana

Filip Rokůsek (Netolice) - Defenzivní univerzál Netolic schopný zahrát kdekoliv v defenzivní formaci. V zápase s Kaplicí podal stoprocentní výkon a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. 

 

Jiří Koch (Sedlec) - Kromě defenzivní práce byl hodně vidět i vepředu. Vstřelil dvě branky, což je na stopera vynikající počin. Druhou brankou vyrovnával v posledních minutách zápasu, který nakoenc Sedlec neuvěřitelně otočil.

 

Jan Šisler (Frymburk) - Další defenzivní univerzál a důležitý hráč Frymburka. Vstřelil dvě branky a měl výrazný podíl na další výhře svého týmu.

 

Ondřej Kouba (Dolní Dvořiště) - Krajní bek Dolního Dvořiště předvedl ofenzivní moderní výkon a brankou se podílel na důležité výhře. 

 

Záloha

Patrik Micák (Kaplice) - V zápase v Netolicích hýřil nápady a rozjížděl většinu akcí svého týmu.

 

Tomáš Kovařík (Dříteň) - Ofenzivní jistota svého týmu. Důrazný a bojovný hráč, který táhl svůj tým na hřiště rezervy Malše Roudné. Ani jeho výkon však na body nestačil.

 

Martin Hondlík (Hrdějovice) - Kreativní střední záloník, který podal s Velešínem výborný výkon. Vymýšlel, tvořil, ale na body to nestačilo. 

 

Šimon Štifter (Dolní Dvořiště) - Ofenzivní tahoun Dolního Dvořiště. Z jeho kopaček hrozilo nebezpečí po celou dobu zápasu. Opět vstřelil hezkou branku. 

 

Jakub Píša (Malše Roudné B) - Ofenzivní hráč táhl svůj tým za důležitým ziskem tří bodů. Na dvě branky nahrál a další šance pro své spoluhráče vytvořil. 

 

Útok

Stanislav Šálek (Velešín) - Střelecká jistota Velešína. Dal dvě branky a přispěl výrazně k výhře svého týmu. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2019 11:14 do 15.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.