SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 11.05.2019

0

Zápasy 21.kola OP opět nabídly proti minulému týdnu fotbalovým fanouškům gólové žně. Leader soutěže z Olešníku "B"/Temelínu naděloval na domácím hřišti a sedmigólový příděl si odvezl tým že Žabovřesk. Zajímavostí zápasu bylo, že za rezervu Olešníku nastoupili v útoku dva brankáři A-týmu, kterým se velice dařilo a jeden z dvojice se dokonce prostřílel do Sestavy kola. Zliv po pár nevydařených utkání opět zabrala naplno a na domácím hřišti si poradila s rezervou Lokomotivy ČB. Stejně tak procitli hráči Srubce, kteří si poradili s mužstvem Úsilného. Na domácím hřišti ještě plný počet získal Římov nad soupeřem z Jankova "B", čímž se odpoutal od poslední příčky tabulky a pokračuje v honbě za záchranou OP. Na hřišti v Borovanech potvrdili formu mladí hráči Rudolfova "B" při výhře 3:1. Naopak doposud nejlepší tým jara z Trhových Svinů "B" na domácím hřišti podlehl mužstvu z Neplachova. V posledním duelu se body mezi Horní Stropnicí a Hlubokou "B" dělily.

Brankářem kola jsme zvolili mladou oporu mužstva TJ Hluboká nad Vltavou Ondřeje BRŮHU (22), jenž i přes dvě obdržené branky předvedl několik důležitých a bezchybných zákroků na hřišti v Horní Stropnici a pomohl týmu odvézt na Hlubokou alespoň jeden bod za konečný remízový výsledek.

 

Z mužstva SK Zliv je po domácí výhře nad Lokomotivou ČB "B" nominovaný její zkušený obránce Tomáš TRÁVNÍČEK (38), který v obraně předvedl i bez tréninku výborný a takřka bezchybný výkon. Dalším skvělým výkonem v obranných řadách se o víkendu prezentoval Jiří KOROTVIČKA (34) při výhře jeho mužstva TJ Slavoj Srubec s čistým štítem v zádech proti týmu Úsilného. Třetím do obranné party je nominovaný bek mužstva TJ Sokol Neplachov Jan LÁNÍK (28), jenž při trošičku překvapivé výhře jeho týmu na hřišti ve Slavči proti rezervě Trhových Svinů přihrál na dvě branky.

 

Ze stejného mužstva se v nominaci objevuje i záložník TJ Sokolu Neplachov Jaroslav HRUŠKA (22), jemuž se podařilo k výhře přispět 2 góly. Dva hráči v Sestavě kola také zastupují mužstvo TJ Sokol Římov a jsou to záložnící Petr ŽÁČEK (26) a Lukáš FRONĚK (24), když se první jmenovaný trefil 2x a druhý 1x do sítě Jankova "B" při vcelku jasné domácí výhře 4:1. Středovou nominovanou řadu doplňuje také záložník z týmu TJ Hraničář Horní Stropnice Michal FAJFRLÍK (33) za svůj výkon a jednu vstřelenou branku proti soupeři z Hluboké "B". 2 zásahy si připsal středopolař Petr VORNAY (33) v zápase své rezervy FK Olešník "B"/Temelín při demolici soupeře ze Žabovřesk. 

 

Při již zmíněném vysokém vítězství nad Žabovřesky byl ale na hřišti ještě produktivnější hráč rezervy TJ Olešníku "B"/Temelínu a byl jím Jan STUDNIČKA (24), jehož diváci vídají spíše v brankovém prostoru A-týmu. Pro tento zápas vyměnil svůj tradiční post za místo v útoku a hattrikem plus dvěma asistencemi dokázal, že je neskutečně platným hráčem pro tým i v ofenzivě. Posledním nominovaným v Sestavě kola je již takřka tradičně hlavně na jaře mladý útočník nebo i záložník SK Rudolfova "B" Jaroslav MACHOVEC (21), jemuž sice chyběl na hřišti dvorní nahrávač Martin Kocina, ale i tak se opět jednou brankou dokázal prosadit do sítě Borovan při výhře na hřišti soupeře. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2019 01:59 do 15.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.