SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 11.05.2019

0

Po delším čase tentokrát i se sestavou kola! Zahlasujte i vy pro svého favorita, přihlášení uživatelé mohou dokonce hlasovat každou hodinu, a pomozte tak nejlepšímu hráči týdne k rozhovoru na fotbalunas.cz. Uspěje některý ze čtyřicátníků v sestavě, nebo třeba oceníte famózní sérii Matyáše Babky?

Jindřich Dvořák zářil ve druhém poločase zápasu s Vimperkem, kterému lapil několik tutovek. Nakonec udržel čisté konto a Lhenice se radovaly z nejhubenější možné výhry.

 

A jdeme na obranu. Matěj Kostka na stoperu patřil k nejlepším hráčům Strakonic při prohře s lídrem. A pak už je tu trojice hráčů, kteří už mají za sebou oslavu čtyřicátin. Nejstarší z nich, krajní bek Jiří Růžička, skvěle hraje v dresu Prachatic. Právě on měl při krásné akci vedoucí k uklidňujícímu druhému gólu týmu hlavní slovo, když asistoval při akci na jeden dotek Babkovi. Planá postavila do středu obrany to nejzkušenější, co má k dispozici. A Roman Lengyel s Tomášem Pintérem dokonale zkrotili semické ofenzivní hráče, ve středu pole vzadu kralovali a dle slov trenéra by se na jejich hře z tohoto zápasu mohli stopeři vyučovat.

 

Lažiště měly nad Strakonicemi navrch na krajích hřiště, o což se zasloužili oba krajní záložníci Marek Sedláček a Jan Makoš. Oba dali po gólu. Rudolf Otepka, čtyřicátník číslo čtyři v sestavě kola, zářil v utkání Vodňan a nakonec dal proti Bavorovicím rozhodující branku.

 

Matyáš Babka - postrach gólmanů v I.A třídě. Právě on zvedl střeleckou kvalitu Prachatic, zimní posila se týmu neskutečně vyplatila. Babka dal gól i proti Trhovým Svinům a teď pozor - on dal gól v každém jarním zápase, celkem už osm duelů v řadě, a celkem nasázel deset gólů!

U Radomila Procházky není o čem. Dát v I.A třídě čtyři branky, byť proti týmu odevzdaného Větřní, není jen tak! Mimochodem, jedná se o čtyřicátníka číslo pět v naší sestavě kola.

Slávista Leoš Hromádka platil svou rychlostí na hráče Lokomotivy. Dvěma góly nasměroval svůj celek za hladkou výhrou a měl prsty i v dalších zajímavých příležitostech.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.05.2019 21:31 do 15.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.