SESTAVA KOLA - 24.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 05.05.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy.

Čisté konto a důležité zákroky, především nepříjemné centry, zvládl Martin Jungr, který pomohl Admiře k ubojované výhře. Tomáš Skála poslal Přeštice krásným gólem do vedení, vzadu si splnil veškeré povinnosti. Čížová pálila ostrými, ale v zadních řadách podal excelentní výkon David Novák.

 

Na jaře se opět do formy dostává Jakub Krupička, který zejména ve druhém poločase podstoupil několik soubojů a pomohl Rakovníku otočit zápas. Jeden gól si z pozice pravého beka připsal Daniel Klimeš, který pomohl Hořovicku dobrým výkonem k důležité výhře.

 

Filip Vaněk táhne Soběslav, připsal si gól a asistenci. V Sedlčanech byl pánem na hřišti Pavel Krejčí. Zejména jeho zásluhou padl třetí gól, když třem hráčům po sobě nasadil housle. V zápase také sám dal krásný gól o břevno. Pozměněná sestava Hořovicku přinesla tři body, ve středu hřiště operoval Pavel Borkovec, který se krásně trefil z dálky. Dobré míče opět rozdával Martin Polom, který tvoří hru Aritmy.

 

Dvěma góly pomohl porazit Sedlčany plzeňský Milan Ungr, těžil z dobré práce Pavle Krejčího. Nepříjemný byl pro defenzivu Admiry tachovský útočník Patrik Vyleta. Branku sice nedal, ale v dalším zápase prokázal svou kvalitu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2019 23:00 do 08.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.