SESTAVA KOLA - 24.kolo Divize B, 2018-2019

Datum kola: 05.05.2019

0

Ve 24. kole jsme viděli mnoho otevřených a ofenzivních zápasů. Máme mezi nominovanými dva autory hattricků, ale také výborné výkony v zadních řadách. Zvolte si nejlepšího hráče 24. kola divizní skupiny B.

Jan Nejedlý (Mostecký FK) - Mladý brankář Mostu podržel velmi výrazně svůj tým v zápase proti Ostré. Předvedl několik fantastických zákroků.

Pavel Macháček (Libiš) - Opora zadních řad Libiše. Opět ukázal jak moc je pro tým důležitý. Odvedl skvělou práci vzadu a navíc dal dva góly, díky kterým Libiš dokázala zvítězit.

Petr Trapp (Hostouň) - Obránce s ligovými zkušenostmi, který je základním pilířem obrany Hostouně. V Nymburku obrana pod jeho velením neinkasovala ani branku.

Vir Regner (Neratovice) - Skvělým výkonem pomohl udržet na uzdě střelce Souše. Hrál velmi spolehlivě a nechyboval.

Oleksandr Yaroshenko (Neratovice) - Ukrajinský útočník naznačil své střelecké schopnosti. Po skvělém výkonu nasázel hattrick a Neratovice mohly slavit.

Mario Lička (Zbuzany) - Tvůrce hry Zbuzan opět předvedl nadstandartní výkon a byl strůjcem výhry v Ostrově. Vstřelil dva góly.

Tomáš Marek (Hostouň) - Zkušený středopolař dává do hry Hostouně klid a rozvahu. V Nymburku zahrál opět velmi dobré utkání.

Dominik Kostka (Motorlet Praha) - Vstřelil rozhodující gól Motorletu na půdě Brandýsa. Hýřil aktivitou a větral obranu domácích.

Václav Laušman (Hostouň) - Útočník se zabijáckým instinktem. Hostouni zajistil klidnější průběh zápasu dvěma góly těsně před koncem poločasu.

Vojtěch Přeučil (Zbuzany) - Vojta vstřelil dva góly a podílel se na vysokém vítězství Zbuzan. Byl nebezpečný pro obranu Ostrova po celý zápas.

Jaroslav Benda (Mostecký FK) - Most si vytvořil v zápase dostatek šancí a Jaroslav jednu z nich proměnil. Hrál velmi dobře a obráncům Ostré dělal stále problémy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2019 22:27 do 08.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.