SESTAVA KOLA - 25.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 28.04.2019

0

ČFL se pomalu nachyluje do závěrečné čtvrtiny a za námi je 25. kolo. V něm byly opět k vidění skvělé výkony, které reflektuje naše sestava kola. Kdo se do ní dostal?

Adam Ordel - Čaroděj v bráně Litoměřicka předvedl na hřišti Dobrovice to nejlepší ze své dílny, vychytal třetí nulu za sebou a nakonec i sám střelecky rozhodl paneltový rozstřel. Tomu se říká výkon!

Michal Svějda - Štěchovický kapitán má lví podíl na skvělé formě svého celku, naposledy přispěl defenzivní prací k udržení nuly.

Ludvík Tůma - Karlovarský lídr zadních řad udržel střelce Olympie relativně na uzdě, přesně mířil jen jednou Bassey. Sám pak stoper v poslední minutě vyrovnal a díky tomu Vary nakonec mohly brát 2 body.

Matěj Rychnovský - Zodpovědný výkon předvedl i domažlický bek, který přispěl k vítězství na hřišti Cábelíků s čistým kontem.

Pavel Hašek - Penaltou v poslední minutě zajistil Zápům 3 body z duelu ve Velvarech, obrannou činností pak přispěl k nule vzadu.

Petr Došlý - Ofenzivní opora Domažlic znovu řádila, jediným gólem rozhodla klání na půdě Králova Dvoru, díky níž Domažlice stále okupují přední příčky.

Ladislav Volešák - Zkušený matador a plejmejkr přispívá k báječné sérii štěchovického mančaftu a naposledy svůj výkon vyzdobil i uklidňujícím gólem na 3:0.

Antonín Presl - Další z mazáků v této sestavě, písecký ofenzivní držák vyrovnal v Brozanech v poslední pětiminutovce a nakonec i rozhodl úspěšnou exekucí penalty rozstřel.

Lukáš Veselý - Aktuálně nejlepší střelec ČFL se stále činí, za poslední dvě venkovní kole Lokádě pomohl třemi góly k zisku 6 cenných bodů. Pražský tým tak stále pronásleduje vedoucí Zápy a číhá na jejich zaváhání.

Pavel Novotný - Brozanský šutér disponuje slušnou formou, tentokrát však jeho branka zajistila pouhý bod, Písek duel v penaltách nakonec otočil.

Fortune Akpan Bassey - Asi největší stálice sestav kola, vždy ofenzivně nesmírně aktivní a platný. To předvedl i ve Varech, kde skóroval a měl i další šance. Duel mezi ním, Veselým a D. Čapkem o korunu střelců bude ještě mimořádně zajímavý.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.04.2019 10:27 do 01.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.