SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 28.04.2019

0

Máme za sebou 19. kolo, a tak přinášíme jeho ideální sestavu, v níž samozřejmě nechybí hráči Slovanu Poděbrady, který rozdrtil Přerov nad Labem 8:0 či Bohemie Boděbrady B a Kostomlat, které si připsaly též vysoká vítězství. 

Spolehlivě chytající Lukáš Miech svým výkonem dotáhl Všejany k výhře 1:0 proti Rožďalovicím, které byly velmi nebezpečné i po vyloučení kapitána Žohy.

 

Všejanský krajní obránce Lukáš Krupička vstřelil onu jedinou branku utkání, když se krásně prosadil z přímého kopu. I jinak hýřil aktivitou. Semice B uhrály v Kněžicích remízu i díky defenzivnímu výkonu Martina Kůrky. Za Bohemii Poděbrady B opět udivovali mladí hráči, mezi nimi i obránce Matěj Čermák.

 

Dále se za Bohemii Podběrady B prosadili z mladých hráčů i Vojtěch Uher s Ondřejem Soukupem, kteří si navíc připsali po jednom gólu. Obdobný výkon, též korunovaný gólem, podal i Tomáš Fichtner. Na vítězství lídra tabulky se podílel talentovaný Pavel Mišák mimo jiné dvěma brankami.

 

Výborně zahrál opět i Kamil Neagu, který vstřelil i 2 pro Kostomlaty velmi důležité branky. V dresu lídra tabulky si připsal hattrick Maksim Nikulin a dvěma bramkami zaujal Jaroslav Král, ačkoli ta druhá byla více než sporná.

 

Nezapomeňte, že do středečního poledne můžete hlasovat o hráče kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.04.2019 00:34 do 01.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.