SESTAVA KOLA - 23.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 28.04.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy.

Ondřej Valeš pomohl k tachovské senzaci, když v plzeňském derby pomohl porazit Klatovy. Za zlepšení Admiry ve druhé půli může také Michal Fric, který byl na své levé straně velmi aktivní a pro soupeře byl velkou hrozbou. Spolehlivý výkon předvedl na postu defenzivního záložníka Michal Polodna, jeho Čížová neinkasovala. Ofenzivní obránce Tomáš Habart si v zápase s Klatovy splnil své dozadu a jako bonus přidal ofenzivní činnost.

 

Ve středu zálohy kralovalo hned několik hráčů, kteří zastínili výkony krajních záložníků. Petr Bouchal skóroval v důležitém zápase s Hořovickem a předvedl další zkušený výkon, v soubojích byl těžko k poražení. Pavel Krejčí pomohl Doubravce v náročném zápase s béčkem Táborska gólem k vítězství. Na druhé straně exceloval Kwamina Baidoo Bryanta, který odcházel jako poražený.

 

Za Beroun se předvedl v dobrém světle Peter Pipiška, který sice vzrůstem nevyniká, za to výkonem ano. Aritma byla sice poražena, Martin Polom ve středu hřiště ale odehrál výborné utkání. Posledním z pětice záložníků je Jaroslav Červený, který ale svými ofenzivními choutky připomíná spíše útočníka. Opět skvělý výkon a dva góly. Přeštice zahrály dobře v Mariánkách, Matěj Strejček si připsal jednoduchý gól, ale výkonem přesvědčil o své kvalitě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.04.2019 23:43 do 01.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.