SESTAVA KOLA - 19.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 28.04.2019

0

Také po odehraném 19. kole Vás neochudíme o jeho ideální jedenáctku! Nezapomeňte, že až do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o hráče kola!

Tomáš Jarina (Bělá) – Bělá si odvezla z Potřekova jen bod, ale také se mohla vracet zcela s prázdnou. Alespoň remízu 1:1 Startu uhájil brankář Jarina, který v závěru utkání vyškrábl dvě téměř gólové střely Postřekovských.

 

Petr Mráz (Kozolupy) – Kozolupy získaly důležité body v boji o záchranu. Chodovou Planou udolaly 2:1 i díky výkonu Mráze, který z pozice předstopera dostal za úkol pohlídat kanonýra Chvala. Svou úlohu zvládl téměř stoprocentně.  Nejlepší střelec soutěže se dokázal prosadit pouze jednou, navíc v situaci, za kterou Mráz zodpovědný nebyl.

 

Jakub Křehlík (Úněšov) – Obránce Úněšova je spíše svátečním střelcem, ale z gólu se tentokrát radoval ve druhém zápase po sobě. V Krchlebech nastartoval snížením na 2:3 velký obrat svého týmu.

 

Jiří Závodný (Postřekov) – Závodný odvedl v duelu s Bělou ve středu hřiště spoustu cenné práce. Proměněnou penaltou navíc poslal Postřekov do vedení a pak se nemýlil ani v penaltovém rozstřelu, v němž si domácí zajistili druhý bod.

 

Patrik Dufek (Koloveč) – Kolovči výrazně pomohli k výhře 5:1 nad Stráží střídající hráči. Dufek přišel na hřiště až v 62. minutě, přesto se stihl dvakrát trefit, čímž definitivně zlomil odpor soupeře.

 

Ladislav Pikl ml. (Chodský Újezd) – Chodský Újezd překvapivě uzmul dva body na trávníku lídra z Dlouhého Újezdu. Ladislav Pikl mladší srovnal na konci první půle na 1:1 a za tohoto stavu zápas došel až do penalt.

 

Jakub Strnad (Chodov) – Chodov zvítězil 5:2 v Plané. Strnad se o to zasloužil hned dvěma důležitými zásahy. Nejprve poslal svůj tým do vedení 2:1 a poté zlomil odpor Plané zásahem na 4:2.

 

Jakub Mižár (Úněšov) – Úněšov se v Krchlebech dlouho trápil. Až v úvodu druhé půle snižoval právě Mižár na 1:2 a pak už nerozstříleli i jeho spoluhráči.

 

Marek Gabriel (Krchleby) – Gabriel poslal svými góly Krchleby do vedení 2:0. Na body to ale nakonec nestačilo. Úněšov totiž po změně stran zvrátil skóre na svou stranu.

 

Jan Souček (Koloveč) – I druhý hráč Kolovče v sestavě kola přišel na trávník ze střídačky. Souček nastoupil do druhého poločasu duelu proti Stráži, na hrotu vyhrával důležité hlavičky a po hodině hry navíc navýšil vedení Slavoje na 2:0, což byl asi klíčový moment zápasu.

 

Jakub Čech (Kozolupy) – Čech rozhodl o výhře Kozolup nad Chodovou Planou. V 72. minutě se ocitl tváří v tvář brankáři a střelou mezi nohy skóroval.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.04.2019 21:17 do 01.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.