SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 27.04.2019

0

Poslední dubnový víkend se v OP Českobudějovicka odehrálo komletní 19. kolo. Tabulka se nám opět více vyrovnala a vypadá to, že o postupujícím týmu do I.B třídy nebude jasno do posledních kol. V tomto kole se velice výrazně a dominantně ukázaly dva týmy a to Trhové Sviny "B", které nešetřily na domácím hřišti soupeře ze Žabovřesk a vyprovodily jej osmigólovým přídělem. Ve druhém takovém zápase podlehl na domácím hřišti leader soutěže Olešník "B"/Temelín mladému mužstvu z Rudolfova "B" v poměru 1:7. V domácím prostředí si ještě jednu výhru připsalo mužstvo Neplachova nad rezervou Hluboké. Ve venkovním prostředí se dařilo dvěma týmům. Jankov "B" potvrdil jarní formu a ve vyrovnaném utkání zvítězil na hřišti ve Zlivi a v dalším souboji víceméně důležitém v boji o záchranu zvítězilo mužstvo Úsilného na hřišti v Horní Stropnici. Zbylá dvě utkání skončila dělbou bodů a to jak v zápase Borovany - Římov, stejně tak i v duelu Srubec - Lokomotiva ČB "B". Sestavu kola jsme tentokrát vybrali následovně a už nyní můžete posílat hlasy svým favoritům. 

Jako jediný brankář v tomto kolo vychytal čisté konto a zároveň jeho první v letošním ročníku OP mladík z týmu TJ Spartak Trhové Sviny "B" Michal POPOVIČ (17) při vysoké domácí výhře nad mužstvem ze Žabovřesk.

 

Pilíř obranných řad SK Jankova "B" Martin ŘEZNÍČEK (35) přispěl úvodní brankou v zápase k těsnému vítězství na hřišti silného mužstva ze Zlivi. Dalším obráncem, který se dokázal gólově prosadit do soupeřovi sítě je Václav DOLEJŠEK (28) a pomohl tak k výhře v důležitém záchranářském boji na hřišti Horní Stropnice. Posledním obráncem nominovaným do Sestavy kola je Pavel HAVLÍČEK (42), který výborným výkonem pomohl svému týmu TJ Sokol Římov k bodu ze hřiště Borovan.

 

V záložních řadách se i tentokrát hráčům střelecky dařilo. Nejvydařenější výkon předvedl na domácím hřišti TJ Spartak Trhové Sviny "B" hráč Lukáš LENK (30), který vstřelil polovičku branek svého týmu při vysoké výhře 8:0. Stejně jako v minulém kole byli viditelní a produktivní dva mladí hráči v dresu SK Rudolfova "B". Prvním z nich je opět Martin KOCINA (22), který si statistiky tentokrát ještě o jeden gól vylepšil a na hřišti leadera soutěže v Temelíně vstřelil hattrick. Mužstvo TJ Lokomotivy ČB "B" zastupuje Tomáš CHOUTKA (31), který vstřelil při remíze svého týmu na hřišti ve Srubci 2 branky. Ve stejném utkání ale v dresu domácího týmu TJ Slavoj Srubec se jedním gólem prosadil Tomáš KROUPA (33).

 

V útoku se podruhé za sebou objevuje v Sestavě kola již zmíněný hráč mladé rezervy SK Rudolfov Jaroslav MACHOVEC (21), jenž si tentokrát připsal dva gólové zásahy a přispěl k vysoké výhře na hřišti Olešníku "B"/Temelínu. V domácím prostředí si pak také poradil TJ Sokol Neplachov se soupeřem z Hluboké "B" a to i díky dvoubrankovému příspěvku svého útočníka Martina DUŠÁKA (26). Posledním nominovaným do Sestavy 19. kola je hráč mužstva FK Calofrig Borovany David BABKA (19), který byl jednou z ústředních postav svého týmu v domácím prostředí proti týmu z Římova a přispěl k oběma brankám svého týmu při remízovém výsledku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.04.2019 21:35 do 01.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.