SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 21.04.2019

0

Máme za sebou 18. kolo, a tak můžeme opět přijít s naší ideální sestavou. Na své si přijdou hlavně kostomlatští fanoušci a spolu s nimi i příznivci Rožďalovic a Kostelní Lhoty, jejichž hráči v naší jedenáctce mají díky vysokým vítězstvím největší zastoupení.

Do brány jsme zvolili Jiřího Kumstýře, který proti Opočnici udržel čisté konto, což rozhodně není samozřejmostí ani proti poslednímu mužstvu tabulky.

 

Kumstýřovi k čistému kontu pomohla samozřejmě i fungující obrana. Jmenovitě například Lukáš Dont, který na kraji defenzivy neúnavně podporoval i útok. Seleticím k cenné remíze s Kněžicemi pomohla hlavně kvalitní defenzíva, kterou řídil Filip Šostý. Kostelní Lhota pak udržela nulu i díky Jiřímu Čábelkovi.

 

V sestavě kola nechybí ani jejich stálice Martin Zalabák. Kostomlatský záložník dal proti Přerovu gól a stejně jako jeho spoluhráč Martin Sporiš vytvořil mnoho šancí. Jan Vanický z Kovanic byl proti Všejanům nejlepším hráčem na place - ze středu zálohy řídil hru svého mužstva a vstřelil dvě krásné branky. Marek Beneš z Jíkve v 88. minutě rozhodl o vítězství nad Bohemií Poděbrady B.

 

Z útočníků pak opět exceloval Roman Fink, tentokráte dvougólový. Stejný počet branek pak vstřelili i Jaroslav Archalous a Jakub Čepek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2019 11:42 do 24.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.