SESTAVA KOLA - 22.kolo Divize B, 2018-2019

Datum kola: 21.04.2019

0

V 22. kole které bylo kvůli velikonočním svátkům rozloženo do 4 dnů se dělo mnoho zajímavého. Tady je výběr nejlepších hráčů.

Petr Víšek (Zbuzany) - Proti Brandýsu předvedl několik skvělých zákroků a udržel tým ve hře o body. Zkušený gólman dodával jako obvykle týmu klid.

Jakub Janda (Ostrov) - Udržet čisté konto proti lídrovi tabulky je skvělá vizitka. Jakub Janda pomohl k tomuto počinu svým spolehlivým výkonem.

Štěpán Hanzlík (Kladno) - Nestává se často, aby obrance rozhodl utkání dvěma góly. Štěpánovi se toto v zápase proti Ostré povedlo, navíc přidal slušnou práci v obraně.

Karel Charvát (Hostouň) - Hostouň proti Ostrovu nedostala gól. Karel pracoval v defenzivě slušně a podporoval útok.

Pavel Macháček (Libiš) - Zkušený kapitán Sokola Libiš řídil výhru svého týmu dobrým výkonem. Navíc se mu podařilo vstřelit dva góly.

David Folwarczny (Brandýs nad Labem) - Pilíř sestavy Brandýsa. David opět podal nadstandartní výkon a byl tahounem týmu. Vstřelil gól hlavou.

Dominik Kostka (Motorlet Praha) - Dominik byl v zápase proti Březové velmi aktivní. Vítězství svého týmu zařídil v 71. minutě, když vstřelil branku.

Mario Lička (Zbuzany) - Zkušený záložník vyniká na hřišti přehledem. Proti Brandýsu zahrál velmi dobře. Zbuzany nakonec i díky jeho příspěvku vyhrály 2:1.

Vladimír Stibora (Libiš) - Vstřelil dva góly ve veledůležitém zápase. Pro obranu Rakovníka znamenal soustavné nebezpečí.

Jakub Řezníček (Ostrá) - Kanonýr Ostré se prosadil i na půdě Kladna. Nakonec to na bodový zisk nestačilo, Kladno po obrátce zápas otočilo. Jakub ale přesto patřil k nejlepším na hřišti.

Martin Boček (Chomutov) - Nestárnoucí gólostroj. Nejlepší střelec probíhajícího ročníku vstřelil dvě branky a výrazně pomohl svému Chomutovu zdolat houževnatou Souš.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2019 07:56 do 24.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.