SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 21.04.2019

0

Sestava 18. kola městského přeboru je zde! Samozřejmě byla spuštěna také anketa o hráče kola, tak nezapomeňte hlasovat!

Miloslav Šoltys (Lhota B) – Tým, který dosud inkasoval nejvíce gólů v soutěži, zvítězil v Chrástu 2:0 a připsal si druhý tříbodový zisk v řadě. Po týdnu se tak v sestavě kola opět objevil brankář Šoltys.

 

Adam Sýkora (Union) – Stoper Unionu odehrál v Liticích výborný zápas. Neudělal snad jedinou chybu a v závěru zápasu proměnil penaltu.

 

Jan Šlauf (Druztová) – Druztová udělala důležitý krok k záchraně, když doma porazila béčko Chotíkova 5:0. Šlauf na začátku utkání proměnil penaltu, později se trefil i ze hry.

 

Petr Hucl (Zruč B) – Hucl vstřelil úvodní dva góly utkání béčky Zruče a Rapidu. Domácí i jeho zásluhou vyhráli 4:3.

 

Jiří Davídek (Černice B) – Béčko Černic zdolalo 4:2 Hradiště. O výhře domácích rozhodl dvěma slepenými zásahy ve druhé půli právě Davídek.

 

Alexandr Zikmund (Smíchov) – Smíchov i s trochou štěstí zvládl šlágr kola s Dýšinou. Zikmund připravil první gól zápasu pro spoluhráče Kroce a celkově přispěl k tomu, že střed domácí zálohy fungoval velice dobře.

 

Daniek Kroc (Smíchov) – Zikmundův kolega ze záložní řady odehrál proti Dýšině rovněž výborný zápas. Svůj výkon podtrhl také gólem.

 

Ondřej Litványi (Prazdroj) – Prazdroj si přijel pro tři body do Vochova. Litványi se v úvodu trefil dvakrát v rozmezí dvou minut, čímž vystavěl potřebný základ pro výhru svého týmu.

 

Petr Kutný (Union) – Do skvělé formy se dostal fotbalista Unionu. V Liticích gól dal, na další přihrál a po faulu na něj se kopala penalta, z níž Sýkora pečetil skóre duelu na 4:2 pro Union.

 

Karel Trnka (Zruč B) – Velmi dobrý výkon podal proti béčku Rapidu Zručský Karel Trnka. Na konci prvního poločasu nahrával před prázdnou bránu Huclovi, ve druhé půli pak sám zvyšoval na 3:1.

 

Václav Bezdička (Lhota B) – Zase ten Bezdička! Zkušený útočník před týdnem dvakrát skóroval proti Smíchovu. Nyní stejnou bilancí zase zařídil výhru béčka Lhoty v Chrástu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.04.2019 21:05 do 24.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.