SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 21.04.2019

0

V 18. kole OP byli nejvíce viditelní ofenzivní hráči svých týmů. Bylo tedy velice těžké obsadit defenzivní posty. Co se týče zápasů, diváci byli svědky dominancí týmů z popředí tabulky, když vysokým rozdílem zvítězila Zliv nad Borovanama, Olešník B/Temelín na hřišti Lokomotivy ČB B, Rudolfov nad Horní Stropnicí a nebo Jankov B nad rezervou Hluboké. Možná trošku překvapení kola se zrodilo na hřišti posledního Římova, který si rozdělil body s mužstvem ze Srubce. Ve zbývajících zápasech na domácím hřišti prohrálo těsným rozdílem Úsilné s Trhovými Sviny B a první jarní body si připsaly při domácí výhře nad Neplachovem hráči ze Žabovřesk.

Z brankářských akvizic jsme tentokrát do sestavy kola nominovali jednoho z nejzkušenějších hráčů mezi třemi tyčemi Martina ŠKAROUPKU (39), který pomohl prolomit sérii proher svému týmu z TJ Sokol Žabovřesky, který na svém domácím hřišti porazil soupeře z Neplachova.

 

V obranných řadách se objevuje hráč TJ Sokol Římov Jiří MARTIŠ (39), jenž odvedl velmi slušný výkon v domácím zápase se Srubcem a pomohl tak k vcelku překvapivému remízovému výsledku. Dalším hráčem v nominaci na Hráče kola je člen leadera soutěže z FK Olešníku "B"/Temelínu Martin NÝDL (30). Tento hráč se jednou brankou a jednou asistencí podílel na jasné výhře svého mužstva na hřišti rezervy Lokomotivy ČB. Za SK Jankov "B" se jednou nádhernou brankou při výhře nad Hlubokou "B" podílel i Jan ŠINDELÁŘ (30).

 

Ve stejném duelu se prosadil také Petr KLÍMA (30), takže i on gólovým příspěvkem pomohl ke třetí jarní domácí výhře mužstva z Jankova "B". Mladý záložník z týmu SK Rudolfov "B" Martin KOCINA (22) zase patřil k nejproduktivnějším hráčům kola, když vstřelil 2 branky soupeři z Horní Stropnice. Jedním ze dvou hráčů, kterým se ve víkendovém kole podařil vstřelit tzv. hattrick je Martin MAŇHAL (23) z týmu SK Zliv při vysoké výhře nad týmem z Borovan a zároveň si tak opakuje nominaci v Sestavě kola z minulého kola. Dalším hráčem je spíše ofenzivní záložník případně útočník z týmu TJ Spartak Trhové Sviny "B" Jiří VALTER (22), který 2 góly přispěl k výhře na hřišti Úsilného.

 

Mezi útočniky nesmí v nominaci chybět další hráč SK Rudolfova "B" Jaroslav MACHOVEC (21), jemuž se také podařilo prosadit hattrickem v domácím zápase s Horní Stropnicí. Druhý nominovaný hráč z mužstva FK Olešník "B"/Temelín je útočník Miroslav TRESSL (24), který se na hřišti Lokomotivy ČB "B" zapsal do historie zápasu 1 gólem a 1 přihrávkou. No a posledním jedenáctým hráčem v Sestavě kola je další nominovaný hráč z TJ Sokol Žabovřesky Jan HORSKÝ (29). Jeho dvoubrankový příděl do sítě neplachovského týmu pomohl prolomit mizernou jarní výsledkouvou sérii týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.04.2019 21:21 do 24.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.