SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 14.04.2019

0

Horní i spodní část tabulky OP se nám po 17. odehraném kole zase o něco více srovnaly. Domácí hřiště v tomto kole hrála opět velmi významnou roli a jen hrstka soupeřů, kteří zavítali na hřiště svých protivníků, si odvezla nějaké body. Stalo se tak pouze v případě Zlivi, která si odvezla všechny body ze Srubce. Poté se odehrály dva remízové zápasy. Jankov “B“ bodoval na hřišti Borovan a Lokomotiva ČB “B“ si odvezla bod z Horní Stropnice. V ostatních případech byla úspěšná všechna domácí mužstva jako Hluboká “B“, Neplachov, Trhové Sviny “B“ a Olešník “B“, jenž se díky výhře nad Římovem vrátil a osamostatnil do čela tabulky.

Brankáře do sestavy kola jsme nominovali z týmu FK Olešník “B“/Temelín, jímž je Ondřej CIHLA (32). Jako jediný dokázal v uplynulém kole udržet čistý štít a pomohl novému leadrovi tabulky porazit nejtěsnějším rozdílem poslední tým z Římova.

 

Obránci v aktuální sestavě kola jsou Jonáš ZÝKA (34) z týmu TJ Lokomotiva ČB “B“, jemuž se podařilo vsítit branku na hřišti v Horní Stropnici a přispěl k remízovému výsledku. Jednou brankou, ale tentokrát k vítězství svého týmu TJ Hluboká nad Vltavou “B“ se podílel Karel JONÁŠ (32). A posledním zástupcem zadních řad je David LANGER (21) z mužstva FK Calofrig Borovany, jehož výkon jako jeden z nejlepších na hřišti svého týmu vyzdvihl sám trenér.

 

Záložní řadu máme v tomto složení. Po delší době se blýskl nějaký z hráčů vstřeleným hattrickem, což oceňujeme nominací a jeho autorem je Karel ŠTABRŇÁK (31) z týmu TJ Hluboká nad Vltavou "B". Dalším střelcem, tentokrát dvougólovým, je podruhé za sebou Sestavě kola hráč rezervy SK Jankov Jakub BENÍŠEK (19). Třetím do party je Patrik MOHAMED (27) z TJ Sokol Neplachov, který zásoboval přihrávkami své spoluhráče a jednu branku vstřelil v zápase s týmem Úsilného. Středovou řadu nám uzavírá Martin MAŇHAL (23). Tento hráč byl základním a pevným kamenem na středu zálohy SK Zlivi, čímž přispěl k zodpovědnému výkonu a konečné výhře svého týmu na hřišti Srubce.

 

Útok se nám nakonec vyvrbil takřka totožný jako minulé kolo. Jedním ze dvojice hráčů, kteří se v Sestavě objevili i v minulém kole, je Miroslav TOŠNER (30) z TJ Hraničář Horní Stropnice, který přidal tento víkend na svůj gólový účet další 2 zásahy. Druhým, nám již známým nominovaným, je David TISOŇ (24) oblékající dres rezervy TJ Spartak Trhové Sviny, jehož branka tentokrát domácím pomohla k výhře nad těžkým soupeřem rezervního Rudolfova. A trojici útočníků uzavírá Martin DUŠÁK (26) z TJ Sokol Neplachov, který svůj bojovný výkon v zápase proti Úsilnému podpořil i rychle vstřelenou branku v úvodu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2019 07:23 do 17.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.