SESTAVA KOLA - 17.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 14.04.2019

0

Tak a ideální jedenáctka 17. kola městského přeboru je venku. Podívejte se, koho jsme do ní vybrali a nezapomeňte hlasovat pro Vaše favority v anketě o hráče kola!

Miloslav Šoltys (Lhota B) – Poslední béčko Lhoty senzačně zaskočilo rozjetý Smíchov. Na vítězství domácích 2:1 měl velký podíl i brankář Šoltys.

 

Jakub Ženíšek (Hradiště) – V zápase s Druztovou opanoval hradišťský bek pravou stanu hřiště. Ženíšek dobře bránil, po jeho centru vstřelil první gól utkání Kočí a sám nebyl daleko od toho, aby i skóroval. Prostě výborný výkon.

 

Tomáš Hájovský (Union) – Exligista Hájovský se poprvé trefil za Union. V zápase proti béčku Černic zvyšoval po rohu na 2:0. Jeho tým nakonec zvítězil vysoko 5:1.

 

Jan Kastl (Chotíkov B) – Béčko Chotíkova deklasovalo 6:0 Vochov. Kastl začal kanonádu prvním gólem.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Nejvyšší výhru kola si proti béčku Zruče připsal lídr tabulky z Dýšiny. Tradičně skvěle hrál Tomáš Glazer, jenž se na skóre 9:1 podílel i dvěma trefami.

 

Filip Imber (Dýšina) – Dokonce hattrickem se ve zmíněném utkání Dýšiny se Zručí prezentoval Filip Imber. Ten svými zásahy pečetil hostující debakl.

 

Patrik Kočí (Hradiště) – Kočí byl důležitou postavou ve vítězném utkání Hradiště proti Druztové. Hned v úvodu se prosadil netradičně hlavou, pak zvýšil z penalty. Později pak stačil ještě další pokutový kop neproměnit.

 

Petr Kutný (Union) – Pod výhru Unionu nad Černicemi B 5:1 se Kutný podepsal hattrickem.

 

Václav Bezdička (Lhota B) – Hrající trenér béčka Lhoty šel svým svěřencům proti Smíchovu příkladem. Druhý tým tabulky domácí šokovali hlavně díky dvěma gólům již 44letého útočníka.

 

Jaroslav Pavlíček (Prazdroj) – Pavlíček je ještě starší než zmíněný Bezdička. Přesto patří k oporám Prazdroje. V této sezóně nasázel už 11 gólů. Poslední dva do sítě Chrástu a měl tak hlavní podíl na výhře svého týmu 2:0.

 

Jakub Soroka (Dýšina) – Zastřílel si i dýšinský Soroka. Domácím proti Zruči skvěle fungovala spolupráce ofenzivních opor. Soroka z toho vytěžil dva zásahy.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2019 04:27 do 17.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.