SESTAVA KOLA - 23.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 14.04.2019

0

Třetí nejvyšší soutěž je už v plném proudu a my jsme opět vybírali to nejlepší, co nabídlo uplynulé kolo. Vzešla nám z toho další sestava kola, tentokráte 23. kola. Vaším úkolem je z této jedenáctky statečných vybrat toho nejlepšího. Kdo se stane tedy hráčem kola?

Adam Ordelt - Strážce litoměřické svatyně udržel ve Velvarech nulu a výrazně tak přispěl svému mužstvu k tomu, aby jako první v sezoně dobylo velvarskou pevnost.

Radek Cibulka - Kapitán Brozan se prezentoval zodpovědným výkonem a byl jedním ze stavebních kamenů výhry nad Ústím nad Orlicí.

Michal Buriánek - Živanice se rozjely a jejich formu poznali i ve Varech, kde Východočeši vyhráli a díky spolehlivé práci svého obránce.

Václav Pardubský - Ofenzivně laděný bek, který si zahrál i pod trenérem Trpišovským, se ve Vyšehradu rozehrál ke skvělým výkonům a přidal i bonus v podobě gólu na půdě Dobrovic.

Petr Došlý - Křídelník Domažlic má střelecký apetit a to pocítila i holešovická Lokáda, kterou rozhodující brankou srazil právě on.

Pavel Novák - Dvougólový střelec z uplynulého víkendu nemůže v sestavě kola chybět, když svými brankami porazil Písek.

Pape Macou Sarr - Radotínský ofenzivní záložník si rozumí zejména se svým útočným parťákem Basseyem, s kterým tvoří neskutečně produktivní africké duo. Oba opět skórovali a zejména díky nim se Olympia veze na vítězné vlně.

Marek Hejda - Králův Dvůr konečně procitl a připsal si 2 body proti lídrovi ze Záp, k čemuž notně přispěl tento tvořivý střední záložník, který své spoluhráče zásoboval kreativními pasy a dirigoval hru Cábelíků.

Matěj Ptáček - Blonďatý krajní záložník je sice vzrůstem malý, ale výkony předvádí nadstandardní. O tom svědčí i fakt, že tentokráte skóroval hlavou a pomohl živanickým vyloupit karlovarský stánek.

Pavel Novotný - Zrzavý vytáhlý útočník Brozan patřil v utkání proti ústeckým k nejlepším na hřišti, což podpořil i pojišťujícím gólem na 2:0.

Fortune Akpan Bassey - Jak už bylo výše řečeno u Sarra, i nigerijský forvard Olympie najjaře září a vsítěnými brankami táhne Radotín vzhůru.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2019 00:07 do 17.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.