SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 14.04.2019

0

Máme za sebou 17. kolo okresního přeboru, a tak přinášíme jeho ideální jedenáctku. Tenotkrát je především plná několikanásobných střelců. Koho vyberete jako hráče kola?

Z brankářů  nás zaujal všejanský Lukáš Miech, jehož jistota v závarech a skvělé zákroky dávaly Všejanům možnost hnát se do útoku a snažit se i v deseti proti Bohemii Poděbrady B vyrovnat. Zápas však nakonec skončil 0:1.

 

Milan Najmon z Rožďalovic podtrhl svůj skvělý defenzivní výkon podporou útoku a vstřelenou brankou. Již tradičně se dařilo plnit defenzivní povinnosti a podporovat útok i všejanskému Martinu Nápravníkovi. Nápravníkův spoluhráč Hanuš pak zaujal vyhranými souboji a zkušeností a klidem v rozehrávce.

 

Jan Borovička se na hladkém vítězství Slovanu Poděbrady podílel mnoha přesnými přihrávkami i vstřelenou brankou. Mladičký Josef Procházka naskočil do hry ve 13. minutě a  dvěma góly zajitil svému mužstvu vítězství. Dva veledůležité góly vstřelil i Jiří Riesz z Hrubého Jeseníku, který skalpoval druhou Jíkev. Střelecký instinkt se znovu probudil i v Jakubu Najmonovi, který rozvlnil síť rovnou třikrát.

Dvě branky pak vstřelil Najmonův spoluhráč z Rožďalovic Hora. Mladičký útočník Slovanu Poděbrady Maksim Nikulin vstřelil 4 z 9 branek svého mužstva, za Opočnici pak díky dvěma brankám poprvé zazářil Vladislav Kisil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.04.2019 23:57 do 17.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.