SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 06.04.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy. Konec hlasování ve čtvrtek ve 20 hodin!

V brance si své místo zaslouží Filip Duda, který byť třikrát inkasoval, tak Lužnou zachránil od většího debaklu. S dlouhými nákopy a standardními situacemi si senomatská defenziva v čele s Robertem Trešlem a Jaroslavem Kodešem poradila na výbornou a udržela čisté konto. Dva góly z pozice obránce, čisté konto a další dobrý výkon Václava Zusky. Předstoper s ofenzivními choutky si vzadu své povinnosti splnil a nadstavbou byla jedna branka, to jest výkon hředelského Václava Ryšlavého, pro kterého se jednalo o vůbec premiérový gól za FKH.

 

Naopak ofenzivu a mezihru zeleno-bílých táhl v Lužné špílmachr František Machovský, který se trefil dvakrát. Ve středu hřiště černá práce Denise Vopata opět nabyla na účinnosti. Ofenzivní fotbalista slabecké TJ branku sice nedal, Tomáš Černý ale táhl útočné snažení svého celku, i když bylo slabeckých de facto po celý zápas o jednoho méně. Na pravém kraji zahrál velmi dobře Martin Burger, kterému byl za dobrý výkon odměnou gól z pokutového kopu.

 

Adam Trejbal v tomto kole ukázal, že dokáže branky dávat, ale také je připravovat. Výsledkem byl jeden gól a čtyři asistence. Dmytro Moroz rozhodl o výhře Senomat hattrickem. One man show Petra Holečka odnesly Pustověty, které sestřelil hattrickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2019 00:30 do 11.04.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.