SESTAVA KOLA - 22.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 07.04.2019

0

Máme za sebou i první dubnové kolo ČFL a několik překvapivých výsledků. Kteří hráči o víkendu zazářili, pomohli svým týmům k dobrým výsledkům a tím si vysloužili nominaci do naší sestavy 22. kola?

Ondřej Čáp - Radotínský gólman měl proti Královu Dvoru celkem dost práce, ale nebezpečí inkasované branky dokázal vždy zažehnat a připsal si druhé čisté konto v řadě.

Martin Jelínek - Kapitán Záp oplývá dobrou formou, což potvrdil gólem a vedením obrany svého celku proti ofenzivním Domažlicím, kterým Zápy nedovolily skórovat.

Martin Jiránek - Podruhé za sebou se tento matador dostává do sestavy kola, zejména díky vzorné obranné práci a příspěvku k další nule na kontě obdržených gólů Olympie.

Ondřej Běloušek - Písek se dlouho hledal, ale poslední domácí zápas mu vyšel i s nulou vzadu, k čemuž přispěl notnou dávkou i tento zkušený obránce.

Matěj Ptáček - Blonďatý rychlonohý záložník je pro soupeře Živanic vždy velkým nebezpečím, o čemž se přesvědčily Velvary, které mu nezabránily dát branku.

Ondřej Brejcha - Vyšehradský štít se prezentuje kvalitními výkony a když k tomu přidá i úvodní gól zápasu a započne demolici Varů, do sestavy kola zajisté patří.

Jan Souček - Zkušený tvůrce hry Ústí nad Orlicí se nezalekl ani favoritů z Vltavínu a dovedl svůj tým k překvapivému vítězství na penalty. 

Vojtěch Engelmann - Naprosto jasná soéučást této sestavy kola, jelikož jeho hattrick do sítě Litoměřicka byl jednoznačně nejvýraznějším počinem kola.

Fortune Akpay Bassey - Stabilní střelec radotínských znovu zamířil do černého a jedinou trefou rozhodl utkání proti Cábelíkům.

Lukáš Batka - Další ověřená akvizice, štěchovický kanonýr opět zářil a dvěma góly dotáhl svůj mančaft ke 3 bodům proti Převýšovu.

Adrija Ratković - Písek konečně zase zabral, byť nejtěsnějším rozdílem, a byl to právě novic v jeho dresu ze Srbska, který zápas chvíli po poločasové pauze rozhodl.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2019 11:12 do 10.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.