SESTAVA KOLA - 16.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 07.04.2019

0

Sestava 16. kola je již na svém místě! Nezapomeňte hlasovat pro Vašeho oblíbence v anketě o hráče kola.

Karel Škopek (Postřekov) – Postřekov zvítězil již potřetí v řadě. Zásluhu na tom měl i brankář Škopek, který v Kdyni podal jistý výkon. Nejvíce si zachytal od chvíle, kdy domácí snížili na konečných 1:4.

 

David Vavřík (Postřekov) – Vavřík předvedl v Kdyni výborný výkon, který ještě podpořil dvěma povedenými střelami. Zejména rána z přímého kopu, která znamenala vedení 4:0, byla ukázková.

 

Pavel Opava (Chodský Újezd) – Zkušený Opava pomohl Chodskému Újezdu získat z derby proti Chodové Plané alespoň bod. Krátce poté, co šel jeho tým do deseti, srovnal na 1:1.

 

Josef Zivčák (Chodský Újezd) – 52letý Zivčákův spoluhráč podal na svůj věk výborný výkon. Jeho přehled byl na hřišti hodně znát a Chodskému Újezdu velmi pomohl.

 

Tomáš Duffek (Mrákov) – Duffek na své lajně pořádně prohnal kolovečskou obranu. K výhře Mrákova 5:0 přispěl aktivním výkonem a dvěma asistencemi.

 

Zdeněk Peroutka (Postřekov) – Osmnáctiletý Peroutka je pro Postřekov platnou posilou. K výhře 4:1 na půdě Kdyně přispěl gólem na 2:0.

 

Daniel Randa (Úněšov) – Úněšov zdolal 5:3 Planou. Randa k tomu přispěl dvěma závěrečnými zásahy svého týmu. Planá už pak dokázala pouze korigovat skóre.

 

Radim Ebenhöh (Bělá) – Bělá sestřelila Kozolupy třemi góly hned v prvním poločase. O první dva se postaral právě Ebenhöh.

 

Dominik Sovka (Planá) – Sovka se na hřišti Úněšova trefil hned dvakrát. Jeho tým sice prohrál 3:5, ale to na dobrém výkonu hráče Plané nic neubírá.

 

Lucián Gitta (Dlouhý Újezd) – Zkušený fotbalista Dlouhého Újezdu poslal svými trefami lídra tabulky do vedení 2:0. Krchleby pak vyrovnaly, ovšem domácí nakonec zvítězili 4:2.

 

Miroslav Lorenz (Chodov) – Chodov vyhrál 43 ve Střáži, k čemuž Lorenz pomohl dvěma zásahy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2019 00:27 do 10.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.