SESTAVA KOLA - 20.kolo Divize B, 2018-2019

Datum kola: 07.04.2019

0

Ve 20. kole se hrálo spoustu zajímavých a zároveň důležitých zápasu. Možná proto zůstali někteří ofenzivní hráči za očekáváním. Ale i tak jsme viděli spoustu zajímavých momentů. Tady je nominace do sestavy kola.

Tomáš Martinec (Březová) - Udržet čisté konto proti Zbuzanům, které jsou prošpikované ligou ostřílenými harcovníky je skvělý počin. Tomáš předvedl několik klíčových zákroků a svůj tým držel ve hře o body. 

Filip Suchý (Kladno) - Kladenští obránci sice neměli tak perný den v zápase proti Mostu. Filip ale podal výborný výkon, neváhal podpořit útok a své defenzivní povinnosti si splnil na jedničku.

Patrik Gedeon (Chomutov) - Nejzkušenější hráč Chomutova jde v každém zápase příkladem. Defenziva je za jeho přítomnosti skvělě organizovaná a proti Meteoru udržela čisté konto.

Radek Dosoudil (Hostouň) - Brandýs v zápase proti Hostouni moc toužil po úspěchu a obrana hostů se měla co otáčet. Radek působil jistě ve vzdušných soubojích a i směrem dopředu byl cítit. Vyslal povedenou střelu, které chyběl jen kousek.

Kingsley Emumejakpo Omovie (Tatran Rakovník) - Rakovník šokoval Neratovice a zvítězil. Kingsley podal velmi aktivní výkon, motal hlavy obránců. Byl jedním z nejlepších na hřišti. Nigerijec svoje představení korunoval gólem.

Dominik Šíma (Kladno) - Směrem dopředu vymýšlel hodně akcí Kladna. Hrál velmi povedený zápas a v 10. minutě otevřel skóre.

David Folwarczny (Brandýs nad Labem) - Ve šlágru kola se vybičoval k parádnímu výkonu. Byl mozkem hry Brandýsa, vymýšlel akce a tvořil hru. Zejména v první půli často ohrožoval branku soupeře a nakonec ve 45. minutě skóroval.

Jan Mužík (Chomutov) - Mladičký záložník nepřestává udivovat. Ve svých 18 letech si pomalu buduje místo v chomutovské sestavě. Vstřelil gól ve třetím utkání po sobě.

Radek Stöckner (Březová) - Pro Březovou vystřelil velmi cenné tři body. Za svou bojovnost si gól zasloužil. Nakonec byl odměněn v poslední minutě utkání.

Štěpán Hájek (Hostouň) - Hostouň v Brandýse na hřišti určitě nedominovala, přesto se Štěpán dokázal prosadil. Ukázal tak schopnost kanonýra, když týmu pomohl gólem v důležitou chvíli.

Jakub Vojta (Motorlet Praha) - Svým gólem hodně pomohl z tomu, aby zápas došel až do penaltového rozstřelu. Jakub svým pohybem dělal problémy v obraně Souše, které nedopřál klidu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.04.2019 22:39 do 10.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.