SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019

Datum kola: 07.04.2019

0

Šestnácté kolo přineslo pět výher domácích, žádnou remízu a dvě výhru hostů. Vstřeleno bylo 27 branek, což je o 10 více než v minulém kole. O to se nejvíce zasloužili Osek B a Strunkovice, vstřelili po 4 brankách. Nejlepšími střelci byli Roman Žurek (Strunkovice), David Dumský (Sedlice), Jiří Sova (Prachatice B), Jan Hoch (Osek B) – všichni 2 góly. Čisté konto udrželi 3 brankáři – Radek Suchý (Strunkovice), Tomáš Mráz (Volyně), Petr Vosecký (Cehnice).

Do sestavy kola jsme nominovali například tyto hráče. V brance pustil pouze jednu branku Radim Šebánek (Stachy) a jeho tým vyhrál nad Vacovem. Za Strunkovice dobře odjezdil utkání a vstřelil jednu branku Stanislav Pravda. V útoku Vratko Debnár (Cehnice) z rohu nahrál na dva góly a třetí branku vstřelil sám. Dvě branky vstřelil dobře hrající David Dumský (Sedlice). Čkyně sice zaváhala, ale na jaře ji hodně táhne kapitán Turek. Jakub Sova (Prachatice B) rozhodl o překvapivé výhře nad Sousedovicemi. Osek B podal kolektivní výkon, tak jsme do sestavy kola vybrali Martina Krejčího.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.04.2019 22:38 do 10.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.