SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 07.04.2019

0

16. kolo OP přálo domácím týmům. Byť se zrodily samé těsné výsledky, v pěti případech se z plného počtu bodů radovala domácí mužstva Úsilné, Zliv a rezervy Rudolfova, Lokomotivy ČB i Jankova. Smírně se rozešli hráči ve dvou případech - Římov s Horní Stropnicí a Borovany se Srubcem. Ve víkendových duelech se několik hráčů prosadilo hned dvakrát a všichni se objevují v nominaci Sestavy kola bez ohledu na to, zda si jejich tým připsal nějaký bodový zisk.

Brankářem kola jsme zvolili hráče, jenž k bodovému zisku svému týmu TJ Sokol Neplachov nepomohl, byť obdržel jediný gól, ale na druhou stranu si připsal několik dalších důležitých zákroků a je jím zkušený Štěpán BICEK (40).

 

Obrannou trojici tvoří v první řadě mladý obránce SK Rudolfova "B" Michal ŽOČEK (24), jenž zodpovědným a spolehlivým výkonem v zápase vymazal střelce Neplachova a pomohl tak těsnému vítězství svého týmu. Dalším bekem je naopak velice zkušený zástupce z řad FK Calofrig Borovany Miroslav RAČÁK (49). Ve svém věku je každý zápas velikou oporou svému týmu a nebylo tomu jinak ani v zápase se Srubcem. Ve stejném duelu jedinkrát skóroval za TJ Slavoj Srubec Daniel BUDĚJCKÝ (26) a svojí důležitou brankou určil konečný remízový výsledek v Borovanech.

 

Už v záložní řadě se objevují již zmínění první dvougólový střelci kola. Prvních z nich je hráč z týmu TJ Sokol Římov Jakub DANIEL (28), jenž v domácím zápase pomohl 2 brankami k zisku jednoho bodu proti soupeři z Horní Stropnice. O něco šťastnější mohl být mladík Jakub SLAVÍK (20) v dresu SK Zlivi, protože jeho dvě trefy se velkou měrou zasloužily o plný bodový zisk na domácím hřišti proti leaderovi soutěže z Olešníku "B"/Temelínu. Dalším produktivním hráčem, i když ne gólovým, byl David KOKRMENT (28), který založil dvě gólové akce svého týmu SK Úsilné, které si na domácím hřišti poradilo s rezervou Hluboké "B". Dalším mladičkým hráčem v sestavě je záložník rezervy SK Jankov Jakub BENÍŠEK (19), protože v místním derby se Žabovřesky se na hřišti zaskvěl nejdříve krásnou přihrávkou na první gól a poté před koncem zápasu rozhodl svojí brankou o konečném těsném vítězství svého týmu.

 

No a útočnou řadu tvoří samí dvougólový hráči. Jedním ze střelců je útočník oblékající dres klubu TJ Hraničář Horní Stropnice Miroslav TOŠNER (30), jenž na sebe vzal zodpovědnost na hřišti v Římově a v nastaveném čase svojí brankou z penaltové značky a v zápase druhou celkově, vystřelil hostům bod. Za rezervní tým TJ Lokomotiva ČB "B" se dvakrát prosadil a k vítězství přispěl útočník Pavel KŘÍŽ (30). Ve stejném zápase se dvakrát prosadil i hráč v hostujícím dresu TJ Spartak Trhové Sviny "B" David TISOŇ (24), ale ani jeho branky k bodovému zisku mužstvu nepomohly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.04.2019 22:05 do 10.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.