SESTAVA KOLA - 18.kolo Divize E, 2018-2019

Datum kola: 31.03.2019

0

Třetí jarní kolo a celkově osmnácté bylo tentokrát chudé na vstřelené branky, padlo jich jen 18, oproti prvnímu, kde padlo 30 branek a ve druhém jarním kole 27. A tentokrát byl jen jeden hráč, který vstřelil v utkání více jak jednu branku.

FK Bospor Bohumín - Jakub Švrčina - nebýt gólmana Bohumína, tak si Slavičín domu vezl tři body. Dominik Palej - v minulém kole vstřelil tzv. GÓL ROKU Jan Ferenc a nyní ho napodobil, né-li předčil Dominik.

FK Kozlovice - kozli doma prohrávali v poločase 0:2 se Vsetínem. Ve druhém poločase však ukázali neskutečný obrat, který začal Štěpán Přikryl a vše v osmdesátésedmé minutě dokončil Martin Schlehr.

SK Dětmarovice - Michal Tomáš - jediným gólem rozhodl utkání s Havířovem.

FC Heřmanice Slezská - David Martynek - žolík, který  přišel na hřiště v 72. minutě a hned za sedm minut uzavřel utkání s Přerovem na konečných 2:0.

FC Slavoj Olympia Bruntál - Jan Krajčovič - v 33. minutě poslal svůj tým do vedení na půdě favorizovaných Hranic a velkou měrou se tak podílel na konečné remíze 1:1.

FK SAN - JV Šumperk - Šumperk udržel nulu na svém kontě v těžkém utkání v Holicích a velký podíl na tom má i Milan Olejník.

FC TVD Slavičín - Vojtěch Kalus - v Bohumíně vstřelil branku již v desáté minutě.

SFC Opava "B" - Dominik Dybal - Opava vstřelila ve Frýdlantu jeden gól, ale hlavně žádný neinkasovala a to i díky Dominiku Dybalovi.

FK Nový Jičín - Ilir Preči - Nový Jičín se protrápil k těsněmu vítězství s posledním Ústí 2:1. Obě branky vstřelil Preči.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2019 11:47 do 03.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.