SESTAVA KOLA - 21.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 31.03.2019

0

Březnové boje ČFL jsou za námi a my jsme opět vybrali nejlepší jedenáctku za uplynulé kolo. Kdo o víkendu tedy podal nadstandardní výkony a protlačil se do sestavy 21. kola?

Luděk Frydrych - Šlágr kola mezi Vltavínem a Zápy ovládli golmani, o tom asi nemá nikdo pochyb. Šancí bylo mnoho, hrál se otevřený fotbal, ale skóre se nakonec nepohlo. Nakonec vybíráme strážce zápské svatyně, protože měl přeci jen více práce než jeho protějšek Koblenc. Ten byl ale nakonec šťastnější, protože po penaltovém rozstřelu zůstal extra bod v Holešovicích.

Ludvík Tůma - Karlovy Vary i podruhé uhájily domácí tvrz a znovu s čistým kontem. Klíčem k úspěchu byl i obranný pilíř, který se prosadil i vepředu a vsítil pojišťující gól.

Pavel Košťál - Zkušený matador ze středu živanické obrany dovedl svůj celek k cenné nule na hřišti Benešova. Dlouholetá opora libereckého Slovanu tak dokázala, že byť dohrává kariéru v ČFL, do starého železa ještě rozhodně nepatří.

Martin Jiránek - Podobný případ jako předchozí, navíc se zkušenostmi z nejlepších ligových soutěží v Evropě. Kapitán Olympie odehrál vynikající part na domažlické půdě a pomohl Olympie k výhře s čistým kontem navrch.

Lukáš Woitek - Téměř stálý okupant naší sestavy kola, který znovu mířil do černého a pomohl štěchovické skvadře k dalšímu vítězství.

Vít Pavlíček - Muž, který byl v zápase svých Velvar s Vyšehradem ústřední postavou. Nejdřív sám fauloval a zapříčinil penaltu, poté se kopala desítka i na druhé straně po zákroku na něj. Dostal se i do šancí, ale tentokrát se mezi střelce nezapsal.

Pape Macou Sarr - Jeden ze dvou afrických tahounů radotínské Olympie zajistil nenápadnou trefou velice cenné vítězství na půdě Domažlic a vrátil Olympii do boje o nejvyšší příčky.

Ladislav Kodad - Čerstvá akvizice Litoměřicka z nedalekých Teplic uhranula fandy svého týmu hned ve svém druhém zápase a jediným gólem zápasu rozhodl o importu bodů do z Králova Dvora do Litoměřic.

Tomáš Bastin - Spolehlivý šutér Převýšova sice branku v řádné hrací době nedal, ale pro Brozany byl neustálou hrozbou. Jako bonus ke svému dobrému výkonu přidal i proměněný pokutový kop v rozstřelu, ve kterém byl jeho klub šťastnějším.

David Čapek - Aktuálně nejlepší střelec soutěže se dostal do vedení v tabulce kanonýrů díky trefě proti Velvarům, proti kterým jeho Vyšehrad nakonec vytěžil slušné 2 body.

Lukáš Veselý - Vltavínský útočník číslo jedna sice proti Zápům střelecky neuspěl, ale v obraně hostů způsoboval velký chaos. Skvělý Frydrych ho však dvakrát v ložence vychytal, a tak zápas skončil bez branek. Jako náplast vltavínskému hráči posloužila penaltová loterie, v níž přeci jen zápského golmana překonal. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2019 09:41 do 03.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.