SESTAVA KOLA - 19.kolo Divize B, 2018-2019

Datum kola: 31.03.2019

0

Sestava 19. kola divize B je opět plná skvělých individuálních výkonů. Máme zde například bezchybného brankáře, skvělé obránce, také tvořivé záložníky a nesmí chybět ani dva střelci hattricku. Je opravdu z čeho vybírat, takže neváhejte a podpořte svého favorita.

Jaroslav Tesař (Kladno) - Zkušený brankář a opravdová kladenská opora. Svými klíčovými zákroky držel tým ve vedení, když několikrát zblízka vychytal střelce Ostrova.

Bohumil Hudec (Souš) - Mladičký obránce je spolehlivou součástí obrany Souše. Na hřišti Meteoru předvedl opět povedený výkon. Týmu se daří a to napomáhá i začlenění mladších hráčů.

Filip Suchý (Kladno) - Pilíř obranných řad kladenských. Obrovsky pomohl svým gólem ze 43. minuty a ukončil tím tak trápení Kladna, které bylo do poločasu horším týmem. Filip dirigoval obranu, která inkasovala až 4 minuty před koncem.

Břetislav Tvrzník (Ostrá) - Obrana Ostré čelila velmi kvalitní ofenzivě Brandýsa. Ale i díky výkonu Břetislava se jim podařilo udržet čisté konto. Hrál spolehlivě a téměř nechyboval.

Miroslav Baloun (Brandýs nad Labem) - V zápase proti Ostré se jeho týmu podařilo udržet čisté konto. Pomohl řídit defenzivu Brandýsa, která vypadala po celý zápas kompaktně.

Kingsley Emumejakpo Omovie (Rakovník) - Nigerijský záložník zahrál skvělý zápas. Byl neustále aktivní a svým pohybem trápil obranu Březové. Nahrál na poslední gól a založil spoustu jiných akcí.

Zdeněk Weickert (Souš) - Hýřil pohybem a přinesl kvalitu do ofenzivy Souše. Sám jeden gól vstřelil a byl mmotorem několika akcí domácích.

Jiří Zigmund (Most) - Jeho dva góly vždy jen korigovaly velmi nelichotivý výsledek v utkání s Motorletem. Jirka neztrácel chuť se poprat o zvrat v utkání. Byl nejlepším hráčem Mostu.

Stanislav Mařík (Rakovník) - Hattrick tohoto šikovného útočníka přišel v pravý čas. Rakovník tak po delší době bodoval naplno a Stanislav byl hlavním strůjcem vítězství.

Jakub Vojta (Motorlet Praha) - Další střelec hattricku v 19. kole. Svými góly pomohl zničit bezzubý Most. Podal nadstandartní výkon.

Václav Laušman (Hostouň) - Zkušený útočník vzal na sebe dvakrát zodpovědnost a proměnil dva pokutové kopy. Zejména svou první brankou hodně pomohl, když vyrovnával minutu před poločasem na 1:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.04.2019 23:48 do 03.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.