SESTAVA KOLA - 19.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 31.03.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy.

Do branky bylo těžké nominovat jen jednoho. Dobře zachytal Jan Stareček (Aritma) nebo Richar Mařík (Doubravka), nejvíce ale oslnil svým výkonem Radek Zach, který zlikvidoval Jandovu penaltu a udržel na horké půdě v Čížové čisté konto! K tomuto přispěl velkou měrou také Petr Duchoň, který si v zápase připsal jako bonus ke svému neomylnému výkonu vstřelenou branku. Nebyl snad jediný souboj, který by rakovnický stoper nevyhrál.

 

Návrat po zranění bývá vždy obtížný. Již v několikátém zápase ale Vojtěch Zeman dokazuje, že se to zvládnout dá a na hřišti patřil znovu mezi nejlepší. Svému celku pomohl otočit duel s Přešticemi. Za Sedlčany odehrál dobrý zápas David Čejda, který po boku kapitána Brotánka držel defenzivní řady a byť Tatran dvakrát inkasoval, z derby bere dva body. V rozstřelu tento hráč nezaváhal.

 

Klatovy se pomalu, ale jistě, vracejí k vítěznému tažení. Nyní to odnesl Jindřichův Hradec a byť to byl zápas nižší kvality, David Tříska snesl přísnější měřítko. Táborsku to opět nevyšlo, byť nechybělo mnoho. Pokud budou chtít jihočeši bodovat, budou muset hrát jinak. Nyní v modrém dresu zaujal Pavel Vandas. Doubravku čekalo těžké utkání s Přešticemi. Důležitý byl pro plzeňský tým Pavel Krejčí, který na hřišti nechal vše, až ho musel předčasně kvůli zranění opustit.

 

V dresu Admiry nastoupil opět nepostradatelný Štěpán Zahálka, který zahrál skvělý zápas a vsítil dva góly. Dva góly znamenají hodně, ale nelze opomíjet také hráče kolem. Nyní zahrál skvělý zápas také Martin Čácha, který si drží stabilně dobré výkony a nyní to jen potvrdil. Na úkor autora dvou branek patří další místo v top jedenáctce právě jemu.

 

Z derby bere Dobříš sice jen bod, ale vzhledem k výkonům na podzim a jarní formě je to další veledůležitý bod v řadě. K němu přispěl svým výborným výkonem zkušený Filip Dort s Patrikem Junkem, který si připsal důležitý gól. Admira má také dvě zastoupení, tím druhým a v sestavě zároveň posledním je mladý útočník Jakub Michálek, který opět potvrdil, že s ním trenér Peřina musí počítat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.04.2019 22:19 do 03.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.