Sestava 14. kola I.A sk. A: Střelec hattricku ani Roman Lengyel nechybí v ideální jedenáctce kola

Datum kola: 24.03.2019

0

Komu dáte svůj hlas a vyzdvihnete ho jako Hráče kola, se kterým následně přineseme rozhovor? Hlasuje se do středeční osmé hodiny večerní!

Brankář Brůha pomohl svými zákroky uhájit bodový zisk Svinů proti Junioru Strakonice.

 

David Kiš vstřelil z pozice krajního beka úvodní gól Lhenic, který napomohl k výhře. Roman Lengyel zažil úspěšný víkend, nejprve v pátek vybojoval s budějovickým Dynamem postup do nejvyšší futsalové soutěže, o den později nejenže pomohl vymazat ofenzivu Větřní, ale jeho pohyb při standardkách pomohl k tomu, že míče dvakrát skončil za zády brankáře soupeře. Ani Prachatice neinkasovaly, o což se parádním výkonem postaral i předstoper a kapitán David Kováč.

 

Vít Neumann dal důležitý úvodní gól Nové Vsi a závěrečná branka zase padla poté, co byl zfaulován gólmanem, aby pak v ponechané výhodě jeho spoluhráč skóroval do opuštěné brány. Baloušek byl hodně vidět v zápase Strakonic - na první branku nacentroval, druhou sám dal a to ještě v závěru orazítkoval tyč. Julius Szabó nastoupil do druhé půle, ale pomohl Plané zklidnit hru a jeho skvěle zahrávané standardky rozhodly zápas - první si hoté srazili do brány, z druhé zapadl míč do sítě přímo ze Szabóovy kopačky. Jakub Keclík si vyhověl při výhře nad Lokádou ve spolupráci s bratrancem Pavlem, dal branku, byl i na začátku další gólové akce.

 

Roman Iliev zaměstnával neúnavně obranu Vodňan a jednou se i brankově prosadil, jednou byl penaltově faulován a připravoval pro spoluhráče mnoho dalších šancí.  Kanonýrem kola pak je Radek Veleman ze Semic a Tomáš Vokatý z Lažiště, oba nasázeli po hattricku. 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2019 12:25 do 27.03.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.