SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 24.03.2019

0

Rozjetá sezóna OP Českobudějovicka nám po zimní přestávce pokračuje v plném proudu svojí jarní částí. O víkendu se odehrály všechny zápasy úvodního kola. Nejvyšší výhru zaznamenaly Borovany proti soupeři z Horní Stropnice. Domácí vítězství si pak uhájila rezervní mužstva Jankova, Rudolfova a Lokomotivy. Z venkvních hřišť si body dovezly dva týmy a to Neplachov z Římova a Trhové Sviny "B" ze Zlivi. Utkání kola mezi prvními dvěma týmy tabulky Olešníku "B"/Temelínu a Srubcem skončilo jako jediné remízou.

V první sestavě kola v roce 2019 si své místo i díky zneškodněné penaltě vychytal brankář rezervního celku SK Jankova Bohuslav ŠTURMA (33), jenž si zároveň připsal první čísté konto jarní části a celkově druhé v sezóně.

 

Mezi obránci jsou nominováni hráči čtyř celků stejně jako v záložní řadě. Prvním nominovaným bekem je zástupce duhého týmu tabulky TJ Slavoj Srubec Jiří KOROTVIČKA (33), který byl pevným článkem v obraně při zápase v Temelíně. Dalším výborným výkonem se v obranných řadách prezentoval mladý, ale zároveň nejzkušenější obránce SK Rudolfova "B" Michal ŽOČEK (24). Při výhře s nulou v zádech nad rezervním celkem Hluboké byl důležitou součástí domácí obrany TJ Lokomotivy ČB "B" Stanislav SMRŽ (31). A posledním nominovaným hráčem do obranných řad je Bohuslav NĚMEC (27) z týmu, který se postaral o nejvyšší výhru kola, FK Calofrig Borovany.

 

Ze stejného mužstva obsadil i jednu pozici hráč v záložní řadě a je jím Jakub ČERMÁK (28), jenž otevřel skóre zápasu a poté jej i uzavřel svými dvěma góly. Dalším dvougólovým hráčem, který se objevuje na postu záložníka je hráč rezervního mužstva SK Rudolfov Adam JANURA (19). Byl jediným střelcem v utkání proti celku ze Žabovřesk. Důležitou a možná maličko překvapivou výhru ze hřiště ve Zlivi si dovezlo mužstvo TJ Spartak Trhové Sviny "B", k čemuž jednou brankou přispěl i nominovaný hráč do sestavy kola Jakub KOSTOHRYZ (20). Druhým zástupcem týmu SK Jankov "B" v sestavě je Martin HÜTTNER (20). Ten ve druhé půli vstřelil první a zároveň nakonec i vítězný gól proti soupeři z Úsilného.

 

Útok je obsazen dvěma hráči. Prvním z nich je člen mužstva TJ Sokol Neplachov Jaroslav HRUŠKA (22), který dvěma slepenými góly otočil ráz zápasu na hřišti posledního Římova. Druhým útočníkem je Miroslav TRESSL (24), jenž v zápase kola prvního s druhým jednu branku vstřelil a druhou připravil svému spoluhráči.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2019 08:58 do 27.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.