SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 24.03.2019

0

Máme tu pro Vás sestavu prvního jarního kola soutěže! Samozřejmě můžete hlasovat i pro Vašeho favorita v anketě hráč kola.

Karel Petrželka (Chodová Planá) – Brankář Petrželka měl velký podíl na výhře Chodové Plané v Úněšově, kde vychytal čisté konto. Ještě za stavu 1:0 předvedl výtečný zákrok, po němž se jeho spoluhráči dostali do rychlého brejku a kanonýr Chval pečetil výsledek.

 

Daniel Rubant (Stráž) – Pětačtyřicetiletý kapitán Stráže vystřílel svému týmu bod v Chodském Újezdu. Na remíze 4:4 po řádné hrací době se podílel hattrickem.

 

Dominik Frank (Bělá) – V Bělé nebyli se vstupem do jara úplně spokojeni, Chodov totiž zdolali až na penalty. Frank ale zápas tradičně odmakal, hodně toho naběhal.

 

Marek Futro (Dlouhý Ujezd) – Lídr tabulky zdolal 5:2 Kozolupy. K výhře Spartu nasměroval úvodními dvěma zásahy Futro.

 

Tomáš Janků (Dlouhý Újezd) – Janků vítězství Dlouhého Újezdu pro změnu jistil dvěma zásahy v závěru, kterými definitivně zlomil odpor soupeře.

 

Jindřich Pelán (Chodová Planá) – Chodová Planá se v Úněšově především bránila, ale v prvním poločase jeden z mála hostujících útoků zakončil gólem zkušený Pelán. Nakonec se jednalo o i vítězný zásah.

 

Zdeněk Peroutka (Postřekov) – Osmnáctiletá postřekovská posila se v novém klubu uvedla velmi dobře. Na výhře 4:1 nad Krchleby se Peroutka podílel dokonce gólem a měl i další příležitosti.

 

Martin Hranai (Koloveč) – Koloveč si odvezla z Kdyně vítězství na penalty. Hranai čtvrthodinu před koncem srovnal na 1:1 a poslal tak zápas do rozstřelu.

 

Patrik Sláma (Planá) – Na podzim se kanonýr Plané trefil pouze jednou a jeho góly týmu hodně chyběly. V Mrákově ale ukázal, že je zpět. Skóroval dvakrát a Planá si domů odvezla důležité dva body.

 

Adam Polák (Postřekov) – Postřekov vstoupil do jara jasnou výhrou nad Krchleby. Díky gólům Poláka vedli domácí ve 12. minutě už 2:0. Později si šikovný útočník připsal i asistenci.

 

Petr Pikl (Chodský Újezd) – S výkonem proti Stráži nebyli v Chodském Újezdu zrovna spokojeni. Své kvality ale ukázal Petr Pikl, který se trefil dvakrát. Po remíze 4:4 pak domácí vyhráli alespoň na penalty.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2019 03:06 do 27.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.