SESTAVA KOLA - 15.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 24.03.2019

0

Vzhledem k mnoha několikagólovým střelcům nebylo jednoduché vybrat ideální jedenáctku pro 15. kolo okresního přeboru. Nakonec jsme se rozhodli pro poněkud netradiční rozestavení 4-3-3 a v tomto složení se jedná o ofenzivní mašinu.

 

 

Jakub Bradáč byl vybrán jako brankář díky udržení čistého konta proti Golčovu Jeníkovu. Do obrany jsme nominovali jeho kolegu Pavla Paclíka za spolehlivý výkon. Vedle něj má své místo Karel Makovec z SK Kožlí, který si plnil své defenzivní úkoly na jedničku. Třetím do obranné party je František Holcman, který si splnil svoje v utkání proti Okrouhlici. A jelikož je Jakub Kohout veden jako obránce, nesmí ani on chybět v sestavě, za čtyři vstřelené g=oly si to zaslouží.

 

Do zálohy jsme vybrali za třígolový počinVladimíra Šenka. Jakub Bačkovský z Přibyslavi si svoje místo v sestavě zasloužil dobrým výkonem a vstřelenou brankou. Jiří Janáček vstřelil Okrouhlici dvě branky, ani on nemohl zůstat opomenut.

 

Útok bylo těžké poskládat, už jen díky produktivitě hráčů v tomto kole. Takže za nás jsou nominováni Jakub Matěna za dvě branky do sítě Věžnice, Adam Vostál za stejný počin, jen do sítě Lipnice a taky Milan Šmíd, který dvěma góly pomohl Světlé zdolat Rebely z Dolního Města.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2019 22:56 do 27.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.