SESTAVA KOLA - 18.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 24.03.2019

0

Další top jedenáctka je známa! I tentokrát bylo hodně nepřehlédnutelných výkonů, ale počet míst je omezený. Těsně tak nominace unikla Janu Štohanzlovi (Aritma), Martinu Kuníkovi (Soběslav), Kryštofu Kvěchovi (Sedlčany) nebo např. Petru Jandovi (Čížová). Věříme, že i nyní najdete v sestavě své favority, které podpoříte svými hlasy.

V brance má své místo Milan Bébr, který držel Hořovicko v těžkém zápase s Klatovy nad vodou. Spolu s ním odehrál výborný zápas také defenzivní štít Jan Mach, který svůj výkon korunoval vítěznou brankou. Na stoperu si bezchybně počíval zejména ve vzduchu Martin Rozhoň, i díky kterému udržela Čížová čisté konto. Nedílnou součástí defenzivy Admiry je Jan Martinic, který znovu dokázal svou důležitost pro tým

 

Střed hřiště spolu s ním patřil Štěpánu Zahálkovi. Ten proměnil důležitou penaltu a pomohl tak vymazat silný střed Táborska. Ze záložníků bylo těžké vybrat, ale dalším z nich je Jan Beneš. Ten se trefil dvakrát proti Jindřichovu Hradci. Stejným počtem gólů vystřelil rakovnickou výhru Jakub Sklenka. Dalším střeďákem, kterého nešlo vynechat, je Rostislav Tomek, který okouzlil prací na balonu a dobře zahrávanými standardkami.

 

Dva góly Štěpána Maryšky znamenaly pro Dobříš velice cenné body do záchranářských bojů. Lví podíl na obou gólech SKR měl Jaroslav Červený. Nejprve na něj byla penalta, poté naservíroval Sklenkovi míč na zlatém podnose. Posledním hráčem v sestavě kola je sedlčanský Tomáš Senft, který zaznamenal se Soběslaví dvě branky a jednu asistenci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2019 14:30 do 27.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.