SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 10.03.2019

0

První jarní kolo za námi a opět přinášíme sestavu kola! Jako vždy bylo hrozně těžké vybrat pouze jedenáct nejlepších. Věříme, že zde najdete své favority a podpoříte je svými hlasy. Těsně nominace unikla např. Martinu Berešíkovi z Táborska, Jakubu Blažkovi z Mariánek nebo Filipu Vaňkovi ze Soběslavi.

Čistým kontem a jistým výkonem si o místo mezi třemi tyčemi řekl Richard Mařík, mladík a posila Doubravky. Na levém beku má své místo Miroslav Horák z Admiry, který předvedl další spolehlivý výkon korunovaný vítězným gólem v pražském derby. Spolu s ním stál za vítězstvím Admiry také velezkušený Jan Martinic, stoper a kapitán v jedné osobě. Další opora a kapitán, tentokrát David Novák z Doubravky, má také své místo v obraně.

 

Poslední místo defenzivy patří ofenzivnímu pravému obránci ze Sedlčan, kterým je Pavel Lípa se svým gólem a dalším výborným výkonem. Trio záložníku začně Jan Lukeš z Čížové, který dvěma góly pomohl porazit Tachov. Ve středu hřiště na pozici defenzivního záložníka výborně operoval Ivan Blahoudek z Přeštic, který pomohl svému týmu k cenné výhře. Dařilo se také Vojtěchu Žaldovi ze Soběslavi, který zahrál dobře v Rakovníku a připsal si jednu branku.

 

Jako poslední nám zbývají tři ofenzivní hráči. Prvním z nich je Rostislav Tomek, který pomohl v těžkém zápase v Sedlčanech svému Jindřichovu Hradci výborným výkonem a jednou brankou. Vůbec největší ohlas sklidil pravděpodobně hattrick mladého Jakuba Lattische z Mariánek, který pomohl deklasovat Dobříš. Navíc na něj byla i penalta. Branku sice nedal, ale pro svůj tým byl v těžkém zápase na umělé trávě v Táborsku hrozně platný. Top jedenáctku uzavírá klatovský Daniel Pavlovič.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.03.2019 00:42 do 13.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.