SESTAVA KOLA - 18.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 10.03.2019

0

Máme za sebou úvodní jarní kolo ČFL a několik zajímavých výsledků. Po zimní pauze se dostávají do mistrovského tempa i samotní hráči a nutno říci, že někteří z nich naladili svou formu na start jara opravdu výborně. Kdo svým výkonem zaujmul hned v prvním kole a dostal se do sestavy kola? Koukněte se, podpořte svého favorita v boji o nejlepšího hráče 18. kola a dejte mu svůj hlas!

Radek Petr - I přes jeden inkasovaný gól mezi tyčemi kraloval právě převýšovský brankář, který dokonce zneškodnil Volfovi penaltu a notnou dávkou tak přispěl svému týmu k vítězství nad nepříjemnou Dobrovicí.
Jan Neuberg - Vyšehradský kapitán se po dlouhodobém zranění vrátil do sestavy a dovedl svůj tým nejen ke třem bodům, ale také k čistému kontu. To vše proti ofenzivně laděným Domažlicích a v den svých 30. narozenin. Povedená oslava!
Paulo Ippolito - Zkušeně a jistě si počínal i jediný krajánek v našem výběru, argentinský stoper Litoměřicka dokázal vymazat útočnou potenci Záp a pomohl tak k největšímu překvapení kola.
Michal Obrtlík - Další vůdce obranné řady s páskou na paži, tentokrát v dresu nováčka z Velvar. Ty sice čisté konto neudržely, ale Brozanům toho krom gólu moc nedovolily i díky svému kapitánovi a mohou se radovat z vítězství.
František Mysliveček - Kreativní záložník se po celý zápas na hřišti Živanic snažil vytvářet šance jak pro sebe, tak pro své spoluhráče. Byť se mezi střelce nezapsal, byl jedním ze strůjců převahy Lokády, která přesvědčivě zvítězila.
Vít Pavlíček - Šikovný záložník je druhým hráčem Velvar, který se protlačil mezi vyvolenou jedenáctku. Týmovému výkonu svého týmu přidal ještě něco navíc a zejména trefou na 2:1 rozhodl o tříbodovém zisku Středočechů.
Ondřej Šípek - Jeden z matadorů ohledně sestav kola ČFL. Na hřišti dokáže vymyslet nadstandartní věci a své spoluhráče zásobuje elegantními pasy. Když k tomu ještě přidá gól, o jeho zařazení do smetánky nemůže být pochyb.
Martin Kraus - Agilní záložník s útočnými choutky, který stabilně táhne Králův Důr už několik sezon. To potvrdil i na ůvod jara v Písku, kde se báječnou ranou šajtlí postaral o druhý gól svého mančaftu, který se ukázal být jako rozhodující.
Vojtěch Hron - Zápy sice zklamaly a na hřišti Litoměřicka prohrály, ale výkon jejich krajního záložník vykazoval vysoké parametry. I když z toho nakonec gól nebo asistence nebyly, nominace do sestavy kola může posloužit jako malá náplast.
Tomáš Bastin - Kanonýr Převýšova sice na podzim nasázel jen tři branky, zkraje jara ale tuto metu téměř zdvojnásobil. A vůbec nevadí, že šlo o dvě proměněné penalty. I tak prokázal instikt střelce a de facto zajistil trio bodů na konto svého klubu.
Lukáš Batka - Podobný typ jako jeho útočný kolega z této sestavy, bijec na hrotu, který nic nevypustí. Když k tomu přidá i fotbalovost a dobrý výběr místa, obrana soupeře se má obvykle na co těšit. To poznali i benešovští hráči, kterým štěchovická desítka nejprve nastřelila břevno a tři minuty před koncem gólem zápas rozhodla.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.03.2019 22:20 do 13.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.