SESTAVA PODZIMU Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

2

Fotbalové trávníky se ukládají k podzimnímu spánku, ale my jsme pro vás připravili ještě výběrovou sestavu podzimu složenou dle nominací trenérů, hráčů či fanoušků. V každém klubu si váží svých hráčů, někteří jsou pro ně nepostradatelní, ale pouze jedenáct se jich vejde do sestavy. Tady jsou včetně náhradníků.

Brankáři

Téměř v každém klubu jsou vychvalovaní, všichni vědí, že jsou poslední instancí před vlastní sítí. Jejich chyba je většinou potrestána gólem, ale kvalitní zákrok tým vždy podrží. Hodně ale záleží na obranné hře celého týmu.

Luboš Svoboda (VEL), 34 let, 1090 odehraných minut, 4x vychytaná nula, lídr minutové neprůstřelnosti

Luboš byl častokrát oporou, což mu vyneslo i čtyři nominace na hráče zápasu. Jeho zkušenosti a jistota pomáhaly k bodům. Dvakrát viděl i žlutou kartu, což ukazuje na to, že si umí zjednat pořádek před svojí bránou.

Náhradníci: Jiří Černý (TDV), Ondřej Heres (BCH), Lukáš Havránek (KOU)

 

Obránci

V obraně ideální sestavy se objevují samí třicátníci. Je vidět, že zkušenosti jsou v této soutěži pro post obránce k nezaplacení. Zároveň je nutno podotknout, že všichni nominovaní nejsou žádní brousci, ale patří na hřišti k gentlemanům, kteří odebírají míče soupeři čistě.

Miloslav Klička (JLH), 35 let, 1191 odehraných minut, 2 góly

Míla odehrál celý podzim ve skvostné formě, je přirozeným lídrem obrany Jestřábky a odehrál všechny minuty.  I proto byl šestkrát hráčem utkání. Dokáže i zaútočit. Míče odebírá čistě, což dokazuje pouze jediná žlutá karta.

Marek Hrabal (VEL), 36 let, 728 odehraných minut, 3 góly

Marek je zkušený stoper, který neprohrává osobní souboje. Bez něj je obrana Velimi poloviční, za což hovoří i pět nominací na hráče zápasu.

František Suchánek (TDV), 34 let, 543 odehraných minut, 16 gólů

Řízný stoper Třech Dvorů sice odehrál pro zranění jen málo minut, přesto dokázal nastřílet šestnáct branek, když dokázal zužitkovat svoje zkušenosti. I on patří k gentlemanům na zelených trávnících, protože nasbíral jen dvě žluté karty. František má tři nominace na hráče zápasu.

Lukáš Kalivoda (TDV), 34 let, 907 odehraných minut, 9 gólů

Lukáš patří výkonností do vyšší soutěže, je jedním ze základních pilířů hry vedoucího týmu soutěže. 6e si rád zaútočí, dokazuje počet vstřelených branek. Je to také slušňák s jednou žlutou kartou. Jedenkrát se stal hráčem zápasu.

Náhradníci: Ondřej Vaňkát (BCH), Marek Šulc (NUČ), Miroslav Šmejkal st. (ČBR), Luděk Tlučhoř (KRA), Václav Dittrich (LIB), Tomáš Novák (KOU), Zdeněk Jirkovský (BCH), Jan Vedral (NUČ), Jiří Biško (TDV)

 

Záložníci

Do tříčlenné záložní řady jste vybrali dva zkušené matadory doplněné o nadějné mládí. Hráči se dokáží prosadit střelecky, jsou vidět v obranné fázi i v ofenzívě a stejně jako u obránců si ceníte jejich slušné hry.

Lukáš Slezák (TDV), 36 let, 1091 odehraných minut, 9 gólů

Záložník či útočník, to je Lukáš. Hráč, který umí góly nejen připravovat, ale také sám střílet. S jednou žlutou kartou a dvěma nominacemi na hráče utkání patří Lukáš k základním kamenům týmu.

Milan Pánek (LIB), 18 let, 1095 odehraných minut, 7 gólů

Talentovaný mladík z libodřické líhně měl nabídky na vyšší soutěž, přesto se rozhodl pokračovat v mateřském klubu. Dokázal potěšit mnoha povedenými finesami, přes svůj věk patří k hnacím motorům týmu. Milan je tvořivým hráčem a dokáže se prosadit i střelecky. Dvakrát viděl žlutou kartu a dvakrát byl nominován na hráče zápasu.

Josef Teplý (BCH), 37 let, 1096 odehraných minut, 10 gólů

Josef je důležitým článkem hry Býchor platným na obou stranách hřiště. Po pomalejším začátku se rozehrál k velkým výkonům, což mu vyneslo čtyři nominace na hráče zápasu. Přispěly k tomu jeho obrovské zkušenosti, deset nastřílených gólů a slušná hra s jedinou žlutou kartou.

Náhradníci: Lukáš Kmoch (TDV), Matěj Linhart (TDV), Ondřej Kesner (JLH), Pavel Sova (LIB), Dan Kadlec (VEL), Dan Procházka (KOU), Petr Chlumský (BCH), Petr Pěkný (BCH), Martin Horáček (BEČ), Jakub Vyhnánek (BCH), Tomáš Sixta (KRA), Richard Margolius (ČBR), Ondřej Martinek (JLH)

 

Útočníci

I do útoku jsou preferováni hráči bez zbytečných faulů a hlavně kanonýři, hráči s čichem na góly. Prosazuje se více dravé mládí, ale ani zkušení útočníci nebyli bez šancí.

Štěpán Váňa (BCH), 21 let, 681 odehraných minut, 8 gólů

Rychlonohý útočník neustále zatápí obranám soupeřů, svými góly vytáhl Býchory na druhou pozici. Štěpán nastřílel osm branek, jedenkrát viděl žlutou kartu a třikrát byl nominován na hráče zápasu.

Marcel Potůček (DPO), 1196 odehraných minut, 15 gólů

Důrazný útočník, který se nenechá jednoduše odstavit od míče. Druhý nejlepší střelec soutěže, díky kterému je Dobráč tak vysoko. O jeho důležitosti pro tým svědčí čtyři nominace na hráče zápasu. Jen dvě žluté ukazují, že i přes svůj silný tah na branku hraje Marcel slušně.

Filip Kubalík (NUČ), 25 let, 1140 odehraných minut, 13 gólů

Třetí nejlepší střelec soutěže vyčnívá svojí rychlostí a startem na míč. Má čich na gólové pozice a pálí ze všech pozic. Svým tahem dělá problémy všem obranám. Získal tři nominace na hráče zápasu, pouze jedna žlutá karta a třináct gólů je pěkná vizitka pro Filipa.

Náhradníci: Martin Snížek (KOU), Lukáš Kubelka (ŽIŽ), Marek Kyncl (VEL), Michal Kratochvíl (ČBR)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.11.2018 22:41 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 11. 2018 17:41
Kubalík dal tedy 13 nebo 15 gólů?
27. 11. 2018 20:15
Jirka Stoupa
Přál bych mu jich víc, ale třináct je správně. Díky za upozornění