SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 18.11.2018

0

Poslední kolo podzimní části máme za sebou, a tak vám přinášíme i poslední sestavu. V těchto zápasech hrála velkou roli nervozita a pro nikoho to nebylo jednoduché. Přes to doufáme, že si zde svého oblíbence najdete a podpoříte ho hlasováním. 

V bráně zazářil rakovnický Michal Kudrna. I přes první prohru jeho týmu, on jej celou dobu držel a dával celému zápasu naději. Hostouň si přibrala na pomoc pár hráčů z vyšší soutěže a jedním z nich je David Viduna, který se jim vyplatil, jelikož dával celé obranné hře stabilitu a jistotu. Braškovu se ke konci pozdimní části dařilo a v posledním zápase se o to zapříčinil Radim Bednář, který nejen že skvěle plnil svou úlohu v obraně, ale také vsítil úvodní gól. Vinařická obrana ukazuje stále víc a víc kvalitních hráčů, v posledním zápase se předvedl Roman Sokol

 

Záložník Tomáš Rouček se i v tomto zápase dokázal blýsknout nejen svým gólem, ale především asistencemi a komunikací se spoluhráči. Opět kvalitním a bezchybným hráčem je Martin Žahour, který podzimní část sezóny zakončil krásným hattrickem. Rychlonohý Lukáš Kalous bojoval za svůj tým do poslední chvíle a po celou dobu zápasu se snažil přesnými přihrávkami posunout své spoluhráče blíž k bráně. Klobuky sice nemají šťastnou část sezóny a poslední zápas také nebyl povedený, ale Matěj Suk je jedním z hráčů, kteří se za svůj výkon nemusí rozhodně stydět. 

 

Unhošťský Karel Hoch byl opět jedním z hlavních článků týmu a nebál se využít žádné příležitosti, což nakonec dovedlo Unhošť k vítězství. Společně s Tomášem Roučkem utvářel družeckou hru Roman Mošnička, který si z posledního zápasu odnesl hattrick. A poslední útočník naší sestavy je Martin Zelenka, který sice hrál jen druhé dějství, přesto zápas dokázal svými asistencemi rozhodnout. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.11.2018 22:40 do 21.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.