SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 18.11.2018

0

Přinášíme Vám poslední sestavu kola podzimní části soutěže. Do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o hráče kola!

Karel Petrželka (Chodová Planá) – Chodová Planá skvěle zvládla šlágr kola v Bělé, kde zvítězila 3:1. Hosté předvedli nadšený obětavý výkon, který zezadu jistil jistými zákroky brankář Petrželka.

 

David Hula (Kdyně) – Kdyně ses podzimem rozloučila výhrou 3:1nad Kozolupy. Hula otevíral gólový účet už ve 2. minutě.

 

Jiří Abramčuk (Chodová Planá) – Kapitán Chodové Plané si minulý týden obnovil svalové zranění, které ho připravilo o velkou část podzimu a v Bělé vůbec neměl nastoupit. Nakonec ale musel, jelikož mužstvo se sešlo na předzápasovém srazu jen v deseti hráčích. Obrana v čele s Abramčukem pak tlaku druhého týmu odolala a Chodovka si tak domů odvezla výhru 3:1.

 

Lukáš Richter (Chodov) – Gólem se podílel na to, že si Chodov odvezl z Mrákova cenný bod.

 

Patrik Sláma (Planá) – Na podzim trápící se Planá poprvé v sezóně naplno zabodovala paradoxně na půdě vedoucího týmu tabulky. Trápení Plané bylo způsobeno i absencí několika klíčových hráčů a jedním z nich byl také Patrik Sláma. Ten se zranil hned v prvním kole a znovu do hry naskočil až v desátém zápase. V Dlouhém Újezdě se poprvé v sezóně střelecky prosadil.

 

Jiří Závodný (Postřekov) – V zápase s Kolovčí toho stihl běhavý záložník opravdu hodně. V závěru první půle zvyšoval na 2:0, ve druhém dějství pak z penalty vrátil Postřekovu dvougólový náskok. A o dvě minuty později byl po druhé žluté kartě vyloučen.

 

Patrik Eger (Úněšov) – Kapitán Úněšova se vrátil do sestavy po karetním trestu a proti Stráži řádil. Na výhře Slavie 6:2 se podílel hattrickem.

 

Erik Eger (Úněšov) – Výborně zahrál také bratr úněšovského kapitána Erik. Ten se trefil dvakrát.

 

Tadeáš Malý (Planá) – Souboj prvního posledním skončil velmi překvapivým výsledkem. Velký podíl na tom má Tadeáš Malý, jehož góly letos Plané zatím trochu chyběly. Tentokrát dal dva.

 

Ladislav Pikl ml. (Chodský Újezd) – Dalším dvougólovým střelcem kola je Ladislav Pikl. Ten dvěma trefami závěru poločasu otáček v Krchlebech skóre ve prospěch Chodského Újezdu a výsledkem 2:1 už zápas také skončil.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Chval potvrdil pozici nejlepšího střelce soutěže dvěma zásahy do sítě Bělé.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.11.2018 12:20 do 21.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.