SESTAVA PODZIMU Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Polovina sezóny nám skončila a zde je nejlepší jedenáctka podzimu. Kdo se stane vítězem?? Hlasujte!

Lukáš Böhm patří stoprocentně k nejlepším gólmanům v soutěži. Ve Lhotě odchytal prakticky všechna utkání a střelci soupeře si na něm mnohokrát vylámali zuby. Excelentně Lukášovi také vychází pokutové kopy, při kterých vždy svůj tým podržel. Podle slov Jakuba Šroubka je to zároveň skvělý parťák a pokladník.

Tomáš Korelus patřil k top hráčům domažlické Benfiky. Tento krajní obránce nosí i kapitánskou pásku a diriguje hru Chodů. Trenér Steinbrücker na Tomáše hodně spoléhá a za jeho výtečné výkony se několikrát objevil v naší Sestavě kola.

Michal Prais byl do Sestavy roku nominován trenérem Nyklesem, který ho označil za jeden ze stavebních kamenů Chotíkova. Kdykoliv Michal nastoupil, útočníci soupeře hned věděli, že je pro ně zle, jelikož tento stoper nedá nikomu ani centimetr zadarmo.

Václav Lisý patří k oporám Petřína Plzeň, který bojuje o návrat do divize a zatím si vede znamenitě. Obrovskou zásluhu na tom má právě Václav, který po celý podzim podával stabilně skvělé výkony, které korunoval pěti brankami a patří tak k nejgólovějším obráncům v soutěži.

Michal Holý je špílmachrem Mýta. V podzimní části vsítil šest branek, výstavní byla například šibenice, která se mu povedla v zápase s Chotíkovem. Michal bohužel pro Mýto občas o víkendu chybí, jelikož zároveň působí ve futsalové reprezentaci. Není však pochyb o tom, že když hraje, je to pro soupeře problém.

Jan Hereit, nositel kapitánské pásky hrající za tým Rokycan, podával po celou první část sezóny zkušený výkon a téměř nechyboval. Zároveň zasáhl téměř do všech utkání. Oproti konkurentům ze zálohy v této Sestavě roku vstřelil „jen“ tři branky, nutno ovšem dodat, že jich nespočet připravil.

David Míka byl rovněž nominován Petrem Nyklesem. Spolu se svým bratrem Martinem jsou téměř legendy chotíkovského mančaftu. Mladší David má v týmu úlohu režiséra, rozdává nádherné přihrávky a šestkrát už se mu podařilo skórovat. Kaňkou na jeho skvělých výkonech jsou dvě červené karty.

Miroslav Čupalka má v plzeňském Rapidu kapitánskou pásku a je člověkem na svém místě. Vstřelil dokonce o jednu branku víc, než David Míka. Ideální pro Miroslava jsou odražené balóny po standartních situacích, které si již několikrát našel a s přehledem nabídnutou šanci proměnil.

Adam Kolář i přes svůj mladý věk bezesporu patří do naší Sestavy roku. Na hřišti převyšoval všechny zejména svou dravostí a rychlou prací s balónem. Excelentně odehrál například utkání se Stříbrem, které svým hattrickem prakticky sám rozhodl ve prospěch Vejprnic. Trenér Šámal moc dobře ví, jaký poklad v Adamovi má a i proto ho navrhl do této ankety.

Marek Vohrna patří k největším osobnostem soutěže. Mladý útočník je doslova postrachem všech týmů, dokládá to i jeho těžko uvěřitelných 15 gólů, které ho vystřelily do čela střelců Krajského přeboru.  Marek má, stejně jako jeho tým ambice postoupit výše a zatím se to Petřínu daří skvěle.

Karel Šmejkal přišel do Domažlic B před sezónou z Kdyně. Okamžitě se adaptoval a stal se z něj útočník číslo jedna. Chodové na něj hodně spoléhají a Karel jejich důvěru splácí. V podzimní části sezóny dokázal vstřelit 14 branek a pronásleduje Marka Vohrnu v boji o krále střelců.

 

Do sestavy kola se nevešli:

Brankáři: Darek Faltus (Slavia Vejprnice), Jakub Jevčák (Rokycany), Jan Schimmer (Horní Bříza)

Obránci: Petr Papáček (Rokycany), Radek Hřebík (Stříbro), Jakub Šroubek (Lhota), Michal Tesař (Tlumačov)

Záložníci: Martin Nademlejnský (Petřín Plzeň), Giuseppe Lanfranchi (Stříbro), Petr Bendl (Petřín Plzeň), Zdeňek Milota (Rokycany), Marek Šafanda (Nepomuk)

Útočníci: Miroslav Lopata (Chotíkov), Imrich Varga (Nýrsko), Aleš Brudna (Petřín Plzeň), Martin Zítek (Bolevec), Ferenc Róth (Zruč)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2018 18:07 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.