SESTAVA PODZIMU Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Ze 13 podzimních kola nám zbýva už jen jedno, a tak se nemusíme bát již teď sestavit ideální jedenáctku za podzimní část sezóny. Při našem výběru fotbalistů, kteří na svých pozicích v rámci okresu opravdu excelovali, nám pomáhali trenéři, hráči i cenné statistické údaje.

Volba nejlepšího brankáře pro nás byla jasná. Martin Hadvičák odchatal za lídra tabulky Slovan Poděbrady všech 12 podzimních utkání, přičemž musel lovit míč ze své sítě jen sedmkrát. Hadvičákovi samozřejmě pomáhá i kvalitní obrana, díky níž nemá tolik práce, přesto jde o velmi úctyhodné číslo.

Mladý kovanický bek a také novopečený kapitán mužstva Marek Stránský svým příkladným přístupem, bojovností a týmovým duchem dovedl podceňované mužstvo mimo jiné k třízápasové vítězné šňůře. Za pouhými 7 obdrženými góly Slovanu Poděbrady samozřejmě nejsou jen zásluhy gólmana, ale i obrany, v níž se dlouhodobě dařilo Františku Zelenkovi. Neúnavný dříč a hecíř Jakub Potůček byl téměř v každém kole jednoznačně nejlepším hráčem Opočnic, které v něm mají velkou oporu.

Kosotomlatský kapitán Lukáš Vorlíček je velmi nebezpečný nejen svými centry, ale také náběhy a následným zakončením, však vsítil již 10 gólů. Všejanský střeďák Luboš Nastoupil vyniká nejen svým herním přehledem a pasy, ale především svou fyzickou kondicí, již zdokonaluje především cyklistikou, a následně působí v utkáních naprosto neúnavným dojmem. Václav Šorm je brilantní technik, který ovládá hřiště svým pohybem a prací s míčem ve vysoké rychlosti. Navíc dokázal vstřelit již 9 branek. Jíkevský David Veselý dal také už 9 gólů a spolehlivě zaměstnává obrany soupeřů.

Všejanský Petr Bouška sice nemá střelecky příliš úspěšnou sezónu, probudil však v sobě schopnost připravovat šance pro své spoluhráče - však se mu povedlo připsat si 7 asistencí za 2 po sobě jdoucí kola! Jíkev je v ofenzivě velmi nebezpečná i zásluhou nejlepšího střelce soutěže Tomáše Fichtnera, který si připsal již 16 přesných zásahů. O 2 góly méně vstřelil kněžický Pavel Šorm, který stejně jako jeho bratr vyniká skvělým pohybem a technikou vysoko nad úrovní soutěže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2018 14:59 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.