SESTAVA PODZIMU Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Podzimní část sezony je minulostí, některé týmy zazářily, jiným se podzim tolik nepovedl. Jak si vedly jednotlivé týmy, to ukazuje tabulka, ale jak si vedli jednotlivci? Vybrali jsme, po konzultacích s činovníky klubů, ideální sestavu podzimu v Okresním přeboru Jindřichohradecka. V rozestavení 4 – 5 – 1 vám nyní představujeme nominované hráče. Teď už je to jen a jen na vás! Vaše hlasy rozhodují o tom, kdo se stane Hráčem podzimu 2018.

SESTAVA PODZIMU:

BRANKÁŘ:

Ladislav Koranda (Sokol Halámky/Hranice) - Brankář, nová tvář týmu, ale určitě posila jako hrom, která se povedla. Skromný kluk, který má ještě hodně před sebou, šli o něm dobré zvěsti, které se potvrdili. Určitě týmový hráč za ten půlrok co ho znají, umí si na své mládí srovnat obranu, hraje i dobře nohama a velkou měrou i díky němu patří Halámkám čtvrtá příčka po podzimu. Jsou znát jeho zkušenosti z vyšších soutěží z Roudného. Doufáme, že u nás dlouho zůstane jako předchozí golman Dan Záviš.

OBRÁNCI:

Yurii Sulimenko (TJ Kunžak) - hráč, který svou kvalitou ohromně pomáhá týmu, za podzimní část sezóny nastoupil na stoperu, v záloze i v útoku. Dal sedm gólů a snad ještě na více přihrál.

Jindřich Zamazal (FC Peč) - nestárnoucí Jindřich celý podzim řídil obranu a svým přehledem dominoval. Navíc byl při standardních situacích nebezpečný ve vápně soupeře. Neomylný v pokutových kopech a přidal i dvě branky z přímých kopů.

Filip Tomšík (AC Buk) - Tvrdý a s ledovým klidem hrající stoper. Ve stoperské dvojici společně s Markem Šenkýřem vytvořili neprostupný obranný val a ve 13 zápasech Buk obdržel pouze 11 branek! Filip je také pravidelným exekutorem pokutových kopů, které bez větších nervů proměňuje.

Petr Šauer (FK Stará Hlína) - Tento krajní obránce je svým přístupem a oddaností k fotbalu příkladem pro všechny, nejen mladé hráče.

ZÁLOŽNÍCI:

Zdeněk Březina (AC Buk) - Nová posila v sestavě Buku, která neúnavně brousila pravou stranu hrací plochy. Jeho góly několikrát pomohly bukovským k důležitým bodům a také díky němu se jeho tým vyhřívá na vrcholu tabulky. 

Martin Trojan (FC Peč) - Martin si jako jeden z mála udržel konstantní formu během celého podzimu, i přesto, že ho malinko přibrzdilo zranění třísla. Skvěle se adaptoval i na pozici špílmachra, kde nakonec odehrál větší část této fáze sezóny. Stálice sestavy, hráč s výborným přístupem.

Radek Chmátal (FK Stará Hlína) - Již tradičně podával na podzim stabilní výkony a patřil k tahounům celého mužstva.

Michal Slavík (Sokol Halámky/Hranice) - Záložník, v případě potřeby útočník a určitě by zvládl i jiný post. Tahoun mužstva, hecíř,někdy až moc, ale nepostradatelný hráč, který když nedá gol sám, tak připraví skvělé přihrávky nejen pro svého bratra, ale i ostatní. Zkušeností má již dost, je v dobrém fotbalovém věku, drze oklepaný okresem, který se jednoznačně řadí mezi lídry mužstva.

Petr Němec (TJ Kunžak) - Letní posila, která se hned zapracovala do týmu. Ve středu zálohy odvádí velký kus práce a přidal i tři góly a několik asistencí.

ÚTOČNÍK:

Ondřej Lička (Dyje Staré Hobzí)

HVĚZDNÁ LAVIČKA:

Dát dohromady jen jedenáct hráčů ze soutěže o čtrnácti klubech je samozřejmě velmi složitým úkolem, jen díky tipům od trenérů bychom poskládali neporazitelných jedenáctek hned několik. Komu se tak na podzim ještě dařilo?

Evžen Vohák (TJ SK Novosedly) - 11 branek

Ondřej Nečeda (Jiskra Strmilov) - 9 branek

Dominik Tuček (Nová Včelnice) - 8 branek

Stanislav Pacholík (Nová Včelnice) - 8 branek

Michal Malý (Novosedly) - 4x hráč zápasu

Václav Mol (Číměř) - 7 branek

Daniel Trmal (Sokol Suchdol) - 7 branek

Petr Jaroš  (AC Buk) – 12 branek

Josef Novák (FC Peč) – 11 branek

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2018 00:22 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.