SESTAVA PODZIMU Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Už je to skoro týden, co na českobudějovicku skončila soutěž III. třídy. Za 13. kol se událo mnoho zajímavých výsledků a mnoho hráčů se předvedlo zajímavými výkony. Na našem portále teď je, aby vybral jedenáctku nejlepších, kteří budou bojovat v sestavě podzimu. Podpořte tedy svého favorita a hlasujte pro něj až do konce ledna!

SESTAVA PODZIMU:

BRANKÁŘ:

Aleš Vacl (FK Borek) - Nejlepší brankář soutěže, nejméně obdržených branek.

OBRÁNCI:

Miroslav Jedlička (Sokol Chrášťany) - Neskutečně vystužil obranu a je to hodně znát. Navíc si dobře umí zorganizovat celou obranu a za jeho vedení hraje cela obrana kompaktněji a lépe.

Jiří Jelínek (TJ Nové Hrady) - Hlavní stavební kámen obrany. Skvělí hlavičkář a velký univerzál, který na podzim dal tři góly a na dva zápasy se dokonce i postavil do brány, když brankář nemohl.

Martin Leština (FK Borek) - Zkušený obránce protřelí ligou režíroval obrané řady Borku a výsledkem je nejlepší obrana v soutěži. Kaňkou je pouze jeho 43 hlavičkových pokusů ze kterých bohužel nepadl ani jeden gol. 

Tomáš Bakalář (Slovan Černý Dub) - Na dokopné byl vyhlášen jako objev podzimu. Když na jaře přišel do našeho týmu, nikdo nevěděl, že bude pro nás posilou. Na předstoperovi odehrál každý zápas výborný výkon, a proto je zaslouženě nominován do sestavy podzimu. Tréninkovou docházku a placení pokut plní také na výbornou, navíc skvěle zapadl do party.

ZÁLOŽNÍCI:

Viktor Karafiát (Slovan Černý Dub) - Do sestavy kola se za celý podzim sice nedostal, ale byl nedílnou součástí týmu ve všech zápasech. K jeho stálým výkonům patří taky to, že dokázal zacelit každou škvíru v sestavě, když zaskakoval na stoperovi, krajní záloze a také v útoku kde hraje normálně. Ke svým výkonům přidal také důležité branky, proto si zaslouží být v sestavě podzimu.

Pavel Moravec (TJ Sokol Lipí) - Tahoun týmu a velký dříč, který nevynechal ani jeden zápas a svými tvrdými střelami nasbíral 8 gólu. 

Roman Drozd (Sokol Chrášťany) - Probudil se střelecky a jeho góly hodně pomohly na podzim. Není to ale vše, jeho agresivní napadání a důraz je hodně znát, to přinaší hodně vybojovaných balonů a nabourávání soupeřových rozehrávek.

ÚTOČNÍCI:

Tomáš Jeněk (TJ Sokol Lipí) - Nová tvář a posila Lipí. Rychlík, který za podzim nastřílel deset branek.

Martin Silmbrod (TJ Nové Hrady) - V létě přišel z  Rakouska a ihned se stal líčovým hráčem. Díky velké fotbalovosti a velkým zkušenostem si dokáže vypracovat velké množství šancí. S jejich proměňováním už to tak slavné není, ale i tak je nejlepší střelcem týmu i celé soutěže.

Vjačeslav Baščevan (FK Borek) - Střelec, který se ze začátku soutěže pomaleji zahříval na provozní teplotu, ale když jí dosáhl nedokázali ho obrany soupeřů zastavit. Výsledkem je 17 branek v 11 zápasech.

HVĚZDNÁ LAVIČKA:

Dát dohromady jen jedenáct hráčů ze soutěže o čtrnácti klubech je samozřejmě velmi složitým úkolem, jen díky tipům od trenérů bychom poskládali neporazitelných jedenáctek hned několik. Komu se tak na podzim ještě dařilo?

Daniel Hrádek (TJ Mokré) - 12 branek + 3x hráč zápasu

Václav Strnad (TJ Dívčice) - 8 branek

Radek Horejš (FK Borek) - 7 branek

David Tondl (SK Včelná) - 6 branek, 

Jaroslav Zedek - (Slovan Černý Dub)- 3x hráč zápasu

David Schneider (Slovan Černý Dub) - 8 branek

Vít Šálek (SK Včelná) - 8 branek, nejlepší střelec týmu

Vít Lhotka (Sokol Chrášťany) - 3x hráč zápasu




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2018 00:06 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.