SESTAVA PODZIMU Divize A, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Polovina sezóny je u konce a je čas představit sestavu podzimu! Bylo těžké z velkého množství nominovaných fotbalistů vybrat jen těch top jedenáct, kteří se poperou o ocenění hráče podzimu. Věříme, že s naším výběrem budete spokojeni a maximálně podpoříte své oblíbence!

Brankář

 

Hned mezi třemi tyčemi nastalo velice těžké rozhodování. Ve hře bylo hned několik brankářů, ale jak všichni ví, chytat může pouze jeden. Po dlouhém rozhodování jsme se rozhodli pro Dana Houdka z Tachova. Velmi kvalitní a jistý gólman odchytal několik výborných zápasů a držel svůj tým. Ten je tak i díky jeho zákrokům na čtvrtém místě a v kontaktu s čelem tabulky. Plusovým faktorem tohoto celku je i to, že ze tří penaltových rozstřelů je stoprocentní. Tachovský brankář se blýskl např. v Klatovech, kde vychytal všechny čtyři pokusy domácích! Je to kapitán na správném místě.

 

Obrana

 

Pražská Admira má jako jeden ze dvou celků nejméně inkasovaných branek. V čele obranné řady stojí s kapitánskou páskou velezkušený Jan Martinic. Vzadu bezchybný, neprůstupný a vpředu při standardkách nebezpečný. Ideální tip stopera, který má na svém kontě dvě branky.

 

Druhým týmem, který inkasoval nejméně branek, jsou Klatovy. Ty těží z výborné defenzivy, ze které jsme do top jedenáctky vybrali Davida Žáčka. Jistý obránce drží obranu a cesta přes něj vede jen minimálně.

 

Poslední místo v defenzivě si vysloužil exbaníkovec Pavel Besta, který obléká dres SK Rakovník. V souboji prohrává jen minimálně, výborně čte hru a je obrovským přínosem na hřišti. Sice ho je vždy slyšet až za hranice areálu, ale na hrací ploše je opravdu cítit. V každém zápase dokazuje, proč je držitelem ligového titulu.

 

Záloha

 

Suverénně nejvíce nominací si vysloužil Štěpán Zahálka. Nadstandardní fotbalista, který by se uchytil i ve vyšších soutěžích. Admira v něm má neskutečnou sílu, kterou v každém utkání dokazuje. Má výbornou kopací techniku a přehled na hřišti. Na svém kontě má třináct branek a je tak jedním ze tří nejlepších střelců v soutěži.

 

Mariánské Lázně těží z dobré záložní řady. My jsme z ní vybrali zkušeného Jaroslava Sadílka, který je pro svůj tým velmi důležitý. Vsítil sice jen dvě branky, ale několik jich dokáže připravit a na hřišti je cítit.

 

Levý kraj zálohy patří Filipu Vaňkovi ze Soběslavi. Ta v něm má nejen nebezpečného krajního hráče, ale také kanonýra, který dal již deset branek! Skvěle se doplňuje s Alešem Kutnerem a pro každý tým jsou obrovskou hrozbou.

 

Velezkušený fotbalista, který si zahrál za Slavii v několika zápasech. Technický a zdatný, na hřišti kapitán Čížové. Ano, je řeč o Petru Jandovi, exligovém fotbalistovi, který každý zápas dokazuje a především potvrzuje, proč v této sestavě nemůže chybět.

 

Poslední místo v záložní řadě je pro Daniela Skopového. Rychlonohý fotbalista dělá problémy každé obraně a ve svém mladém věku má fotbalové veřejnosti ještě dlouho co ukazovat. “Mladý hráč, který když na sobě bude nadále pracovat, může to někam dotáhnout,“ sdělil na adresu talentovaného hráče Jan Matas z Tachova. Jeho dva góly rozhodně na jaře nezůstanou jedinými.

 

Útok

 

Martin Jirouš má vytříbenou kopací techniku a je pro Čížovou takřka nepostradatelným. Bránit se dá, ale není to vůbec nic jednoduchého, ba naopak. Třináct branek tohoto hráče žene Čížovou za co nejlepším umístěním. Umí branky i připravit a v zakončení působí chladnokrevně. “Vysoký útočník, který dělá problémy všem obranám v soutěži,“ říká tachovský Jan Matas.

 

Polovinu branek Berouna, taktéž třináct, má na svědomí Tomáš Lhotka. I ten představuje pro každý tým obrovské nebezpečí, což také dokazuje. Dokáže si najít správné místo ve správný čas a udeřit. Beroun je zejména doma silný a na branky svého kanonýra spoléhá.

 

Náhradníci

 

Brankáři: Jaroslav Rojík (Klatovy), Radek Zach (SK Rakovník) a Martin Jungr (Admira Praha)

 

Obránci: Michal Völfel (Jindřichův Hradec), Jan Milota (Přeštice), Petr Duchoň (SK Rakovník), Martin Janda (Klatovy), Daniel Frnoch (Aritma Praha) a Jiří Machurka (Hořovicko)

 

Záložníci: Matěj Kravar (Mariánské Lázně), Tomáš Habart (Tachov), Aleš Kutner (Soběslav) a Martin Čácha (Admira Praha)

 

Útočníci: Martin Toman (Jindřichův Hradec), Dominik Němec (Sedlčany) a Filip Dort (Dobříš)

 

V soutěži běhá velké množství šikovných fotbalistů, ale vybrat jich bylo možné jen jedenáct. S veškerým klidem bychom dali dohromady další jedenáctku, hlasovat se ale může jen pro jednu, a tak si pomyslný B-tým může každý z nás sestavit jen pro sebe. I tak je jasné, že by nepostrádal kvalitu a byl by schopný konkurovat naší top jedenáctce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 23:59 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.