SESTAVA PODZIMU Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

První polovina sezóny je u konce, všechny statistiky jsou známé tak je musíme shrnout ! Nejlepší jedenáctka hráčů podzimu nominovaná jednotlivými zástupci týmu je známá a hlasování je odstartováno. Nemůžou chybět také další jména hráčů, kteří byli nominování a zaslouží si poděkování. Pojďme si je nyní společně představit. 

BRANKÁŘ

Ondřej Votápek ( TJ Nová Včelnice ) - Tým se v této části sezóny potýkal s menším herním výpadkem po odehrání několika kol. Brankář Ondřej Votápek, který u týmu působí přibližně půl roku, ale držel tým nad vodou i v těch nejtěžších situacích, kdy byl tým pod tlakem a Votápek musel předvádět ty nejlepší výkony. 

Hráč zápasu 3x, čisté konto 2x

 

OBRANA

Vojtěch Kněžínek ( TJ Centropen Dačice ) - Pokud budeme v této soutěži hledat obránce, přes kterého nikdo neprojde, je to právě Vojtěch Kněžínek. Nadprůměrný obránce v A.třídě, který by zvládl podávat obdivuhodné výkony i ve vyšších soutěžích. Hrající trenér Jan Beneš se na něho může vždy spolehnout a s radostí koukat jak zvládá a ovládá herní situace. 

Vstřelené branky- 2, Žluté karty - 2

Ondře Blažek ( TJ Nová Včelnice ) - Trenér týmu Radek Vajda říká o tomto obránci, že by bez problému dokázal hrát divizní fotbal. Ondřej Blažek má neskutečný přehled o hře, kterou také dokáže dokonale číst, v kombinaci s jeho fyzickou hrou je to dokonalé spojení. 

Vstřelené branky - 5, Průměrná známka hráče - 9,5

Jakub Novák ( TJ Sokol Bernartice ) - Trenér Petr Vašíček tohoto obránce označuje jako nepostradatelného pro současnou hru, kterou Bernartice předvádějí. Taktiku kterou jim trenér naordinoval zvládá celek velice dobře a Jakub Novák je velmi přizpůsobiví obránce, který dokáže v této taktice předádět skvělé výkony, které pomáhají týmu. 

Vstřelené branky- 3, Žluté karty- 1

Miroslav Havelec ( SK Čtyři Dvory České Budějovice ) - Tým který by chtěl dosáhnout té nejvyšší příčky, těží z dobře zvládnuté obrany a kvality útočníků. Jednou ze stálic v obraně, která podává vyrovnané a přesvědčivé výkony je právě Miroslav Havelec. Spoluhráči se na jeho hru mohou spolehnout a když má míč na kopačkách, vědí, že je schopný rozjet akci, která může skončit brankou. 

Žluté karty- 5, Hráč zápasu - 1

 

ZÁLOHA

Ondřej Hofbauer ( TJ Sokol Planá nad Lužnicí ) - Zástupce týmu Plané nad Lužnicí je záložník, který je spíše defenzivního typu dle slov trenéra. Ondřej Hofbauer dokáže během zápasu naběhat několik kilometrů díky své aktivitě, jelikož mu nedělá problém hra dopředu ani dozadu. Spolehlivá hra také přináší ovoce hráči, ale především celému týmu, jelikož je podpořena také brankami.

Vstřelené branky- 2, Hráč zápasu- 3

Daniel Bouchal ( SK Lišov ) - Kapitán nováčka sezóny a příjemného překvapení. Daniel Bouchal je záložník, který také občas vyzkouší post útočníka, kde je stejně platným článkem. Trenér Jiří Beneda ho označil za správného kapitána, který vede tým už od žáků, jeho zkušenosti jsou tak pro tým nepostradatelné. 

Vstřelené branky- 7, Hráč zápasu- 1, Žluté karty- 4

Jaroslav Prášek ( FC Chýnov) - Hráč, který jako jediný dokázal vstřelit v jednom utkání pět branek ! Uvidíme zda-li jeho statistiku někdo během jarní části překoná. Jaroslav Prášek je nepostradatelným střelcem svého týmu, jeho přínos je opravdu obdivuhodný, což podtrhuje jeho druhé místo v tabulce střelců.

Vstřelené branky- 13 !

 

ÚTOK

Matěj Ježek ( TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí) - Hrotový útočník, který vyniká chladnou hlavou za každé situace. Díky jeho technice a především sebejistému zakončování se stal nezbytnou součástí veselského týmu. V tabulce nejlepších střelců týmu nechal všechny hluboko za sebou. 

Vstřelených branek- 8, Hráč zápasu- 1

Vlatimil Bašta ( SK Nemancie ) - Mladý, rychlý a velice aktivní útočník, který střelecky táhne svůj tým kupředu. V každém zápase předvede nadprůměrný výkon a tím pomáhá svému týmu jak psychicky tak herně ikdyž se zrovna výsledkově nedaří. 

Vstřelené branky- 7, Hráč zápasu- 1

Pavel Vařil ( FK Olympie Týn nad Vtavou) - Je obrovskou oporou týmu, Olympii se podzimní část příliš nevyvedla, ale Pavel Vařil jí v každém zápase pomohl k lepšímu výkonu, který také podtrhuje jeho postavení v tabulce střelců.

 Vstřelené branky- 10, Hráč zápasu- 3

 

Do sestavy podzimní části byli dále nominováni: Pavel Dedič (TJ Centropen Dačice), Ondřej Šlapanský ( TJ Nová Včelnice), Tomáš Fučík ( TJ Sokol Bernartice), Jan Kándl (SK Lišov), Aleš Červenka ( SK Lišov), Richard Mach (TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí), Lukáš Nečekal ( SK Čtyři Dvory České Budějovice), David Král (FC Chýnov), Václav Hruška (FC Chýnov), Václav Hoffmann ( Sokol Sezimovo Ústí)

Dosavadní výsledky Expert tipu:

1. František Praus (Nová Včelncie)- zisk 53 bodů

2. Petr Kandl (Lišov)- zisk 48 bodů

3. Martin Blažek - zisk 48 bodů

 

Poděkování: 

Dovolte mi tímto poděkovat všem trenérům, asistentům, vedoucím týmu, hráčům a veškerému realizačnímu týmu za vzornou spolupráci při podzimní části sezóny. Do jarní části přeji všem týmům kvalitní a bezproblémovou podzimní přípravu. 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 20:14 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.